sunnuntai 29. heinäkuuta 2012


VAURAUSTIETOISUUS!  
Kuinka kehität itsellesi vauraustietoisuuden? Sinun tulee nähdä itsesi rikkaana. Mieti kuinka paljon rahaa haluat ja kuvittele eläväsi kaiken sen rahan keskellä niin, että sinusta rupeaa tuntumaan mukavalta.
Alitajunta ei osaa tehdä eroa mielikuvituksen ja todellisuuden välillä. Kun saat istutettua alitajuntaasi mielikuvan rikkaasta elämästäsi niin alitajunta alkaa etsiä tietä rikkauksiin ja alat vetää sitä puoleesi. Alitajunta on kuin ”Lampun henki”, joka sanoo sinulle: ”Tahtosi on lakini!” Mutta muista alitajunta ei tunne sanaa EI. Jos sanot: ”En halua olla köyhä!”, ”En halua olla lihava!” Henki vastaa: ”Tahtosi on lakini!”, mutta pudottaa Ei-sanan pois, mitä jää? ”Haluan olla lihava, Haluan olla köyhä!

Ensimmäinen sääntö: ”Älä koskaan hauku tai aliarvioi itseäsi!” ”Enhän minä ole mitään, kun en ole ylioppilas enkä ole akateemisesti sivistynyt.” Jos joku kiittä ulkomuotoasi tai vaatteitasi, älä sano heti: ”Mikä tämä nyt on vanha rätti ostin 20 v sitten kirpputorilta.” Meidät on kasvatettu aliarviomaan itseämme. Olemaan ”nöyriä”. Miksi me suomalaiset väheksymme itseämme koko ajan? Mistä on kotoisin meidän heikko itsetuntomme? Vanhempiemme, isovanhempiemme ja isoisovanhempiemme kasvatus ja ystävät ja sukulaiset vielä lisäksi. Totta kai meitä on pitänyt opettaa, koska vauva ei osaa mitään, kun se syntyy tänne. Ja vanhemmat opettavat meille niitä asioita, joita he ovat itse oppineet. Eivät he voi antaa meille mitään muuta, kuin sen mitä he tietävät. Siellä on paljon hyvää, mutta on myös niitä vanhoja ja rajoittavia ajatusmalleja, jotka uppoavat suoraan lapsen alitajuntaan. ”Kaikkea ei saa mitä haluaa, 'Raha ei kasva puussa.' 'Hanki itsellesi kunnon ammatti niin sitten pärjäät elämässä'.”
Ja me olemme oppineet hyvin. Vieläkin muistan ja toistelen vanhoja sananparsia, joita äidilläni oli tapana sanoa. Ajattelemme monista asioista samalla tavalla kuin vanhempamme. Syömme samantyyppistä ruokaa jne.

Ajattelu on ihmisen korkein tominto johon hän kykenee. Silti vain 2 % koko maailman väestöstä todella ajattelee. Jos haluat muuttaa niitä tuloksia, joita olet elämäsi varrella saanut ja sitä elämäntilannetta, jossa nyt olet niin sinun on muutettava ajattelutapaasi.

Meitä ympäröi nyt ja on aina ympäröinyt ajatusenergia. Me kellumme ajatusenergia-meressä. Runsaus on aina ollut ympärillämme. Meidän tietoisuutemme vain ei ole ollut kypsä vastaanottamaan kaikkea ympärillämme olevaa tietoa. Kun Wrightin veljesten tietoisuus avautui vastaanottamaan ympärillä olevaa tietoa, syntyi lentokone. Kun Bellin tietoisuus avautui vastaanottamaan tietoa syntyi puhelin.
Olivatko he viisaampia kuin me. Suurin osa näistä keksijöistä ei ole saanut kuin peruskoulutuksen ja silti ovat saaneet suuri aikaan.
Suurelta maalarilta Van Goghilta kysyttiin kuinka hän tekee niin suurenmoisia tauluja, hän vastasi: ”Minä kuvittelen maalaukseni ja sitten maalaan kuvitelmani.”

Vaatii kuria, voimakasta halua ja kurinalaista yrittämistä muuttaa tuloksia elämässään ja siksi vain harvat onnistuvat siinä. Kaikilla on kuitenkin samat mahdollisuudet ovatpa he koulutettuja tai oppimattomia, köyhiä tai rikkaita. 

Älä anna ympäristön määrätä sitä mitä sinä haluat. Älä kuuntele ystäviä, jotka sanovat, että se on mahdotonta tai kuuntele uutisia, jotka toitottavat, että euro kaatuu.
Sinä päätät omasta elämästäsi. Sinulla on kaikki henkiset työkalut ja voima muuttaa elämäsi tässä ja nyt. Aloita nyt heti! Älä ole huolissasi äläkä epäile, sillä se tuhoaa suunnitelmasi. Usko ja toista itsellesi (vaikka et aluksi uskoisikaan) niin toista itsellesi koko ajan: ” Olen menestynyt, olen varakas, raha on hyvä.” Luo vahva mielikuva siitä millaista elämäsi on, kun sinulla on kaikki ne rahat ja mahdollisuudet joita rikkaaseen elämääsi tarvitaan. Onnittele itseäsi vauraudestasi.
Jos epäilykset iskevät mieleesi, etsi itsellesi laulu, runo tai jokin muu ajatelma, jonka avulla heti irrottaudut negatiivisista ajatuksistasi.

Etsi itsellesi luotettava ystävä, jonka kanssa voit keskustella asioista ja vaikka yhdessä suunnitella tulevaisuuttanne, mutta älä kerro suunnitelmistasi sellaiselle, joka yrittää lannistaa sinua.
”Hyvä elämä on kallista, on toinenkin tapa elää, joka ei maksa niin paljon, mutta se ei ole yhtä hyvää.”
(Espanjalainen ajattelija.)
"Kuinka paljon rahaa on tarpeeksi?"       Siitä seuraavalla kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti