maanantai 16. heinäkuuta 2012

Olet syntynyt rikkaana!

Aloitan nyt sarjan, jonka tarkoituksena on herättää lukijat huomaamaan minkälaisia vanhoja ajatusmalleja on kertynyt itse kunkin elämän varrella meihin jokaiseen ja kuinka ne rajoittavat meidän ajatuksiamme. Minkälaisia uskomuksia meillä on rahasta, köyhyydestä ja siitä miten rikastuminen ja hengellinen elämä sopivat yhteen.

Minulla oli etuoikeus n. vuosi sitten osallistua Bob Proctorin seminaariin täällä Helsingissä ja ne ajatukset, joita siellä opin, herättivät minussa voimakkaan halun tuoda ne suomalaisten tietoisuuteen.

Meitä on sanottu melankolisiksi ja meidät on kasvatettu uskomaan, ettei kaikkea saa mitä haluaa ja raha ei kasva puussa. Meidät on opetettu olemaan "nöyriä" ja kunnioittamaan vanhempia ihmisiä, joka ei taida enää pitää paikkaansa nykyaikana. Meillä on paljon syrjäytyneitä ihmisiä ja työttömiä, jotka uskovat, ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia menestyä ja löytää omaa paikkaansa elämässä. Etteivät he voi mitenkään menestyä, koska ei ole hyvää koulutusta tai on lähtöisin köyhästä perheestä tai mitä muuta tahansa, joka rajoittaa meidän tekemisiämme.

On myös niitä, jotka yksinkertaisesti eivät viitsi ajatella eikä tehdä mitään itsensä hyväksi. He syyttävät kaikesta yhteiskuntaa tai jotakuta muuta henkilöä, jopa Jumalaa, kun asiat eivät mene heidän haluamallaan tavalla.

Voin kertoa teille kaikille, että jos Sinä tiedät mitä sinä todella haluat, niin minä voin näyttää sinulle kuinka sen saat. Tämä on Bob Proctorin motto ja minä käytän sitä samaan.
Kaikki Te jotka haluatte menestyä, niin nyt siihen on tilaisuus.

Tulen kirjoittamaan joka viikko uuden asian ja se tulee blogiini joka maanantai.
Kertokaa ystävillenne ja välittäkää viesti kaikille, jotka haluavat oppia ja menestyä!
Tulevaisuudelle:)
Anja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti