tiistai 24. huhtikuuta 2012

Heippa taas!
Miksi toiset onnistuvat saamaan kaiken minkä haluavat, mutta toiset eivät?
Kysymyksessä ei ole mielikuvituksen puute tai ehkä joskus, jos et tiedä mitä Todella haluat.
Ajatteleppa vasta syntynyttä lasta. Hänellä ei ole valmiuksia mihinkään vaan hänen täytyy oppia kaikki alusta alkaen. Vanhemmat, isovanhemmat, sukulaiset ja ympäristö opettavat lapselle kaiken mitä hänen pitää tietää. Mietippä millaisia asioita sinä olet lapsena oppinut, kielen, tavat, ruokatottumukset, käytösmallit jne.
Vanhempasi ja isovanhemmat ovat opettaneet sinua parhaan kykynsä mukaan ja antaneet kaiken sen tiedon, jonka ovat itse oppineet.

Sinua on "kasvatettu"  3-4 vuotta. Sinut on "aivopesty" vanhempiesi ja ympäristösi käytöstapoihin. Näin on syntynyt sinun Itsetuntosi. Onko sinulla hyvä vai huono itsetunto? Sen jälkeen alkaa kehittyä sinun oma tietoinen ajattelutapasi ja mitä sinä ajattelet? Sinä ajattelet asioita, jotka ovat harmoniassa oppimiesi asioiden kanssa. Sinua ei kehuta ettet tule ylpeäksi. Kaikkea ei voi saada mitä haluaa. Pitää tulla toimeen sillä rahalla tai palkalla jonka kuukaudessa ansaitset jne.  Kysytkö koskaan MIKSI?

Lapsena sinulla on hyvä mielikuvitus, mutta koulussa se karsitaan. "Keskity kuuntelemaan mitä sinulle opetetaan ja lopeta uneksiminen". Näin vuodet vierivät eteenpäin ja jos yrität ajatella itsenäisesti ja toimia omaperäisesti, yhteiskunta palauttaa sinut ruotuun tai ystävät rupeavat karttamaan sinua ja huomaat olevasi yksin.
Jäätkö surkuttelemaan omaa oloasi vai jatkatko toisten ihmisten vaatimusten mukaan. Silloin ainakin kuulut joukkoon!

Paljonko ansaitset vuodessa?  Haluaisitko ansaita saman summan kuukaudessa?  Mitä Sinä haluat Itsellesi!
Älä mieti sitä mitä haluat kumppanillesi tai perheellesi vaan mitä sinä haluaisit Itsellesi? Kirjoita luettelo kaikista niistä asioista joita haluaisit saada, ainakin 30 asiaa tai minkälaista elämää haluaisit viettää!

Jos oikeasti haluat muuttaa elämääsi ja saada mitä haluat niin poikkea kotisivuillani  www.anjakailanko.com.
Tapaamisiin!

3 kommenttia:

  1. Niin kyllä se avoimuus tosiaan karsitaan kouluaikana ja tavallisesti mukaudumme haluttuun malliin. Mitä helpommin sopeudumme ,sitä enemmän saamme hyväksyntää ja olemme mallioppilaita:)

    VastaaPoista
  2. Tämä on tärkeää varsinkin nuorille. Ei ole helppoa jäädä kaveripiirin ulkopuolelle. Meidän koulumaailmaamme pitäisi saada opetusta myös siitä, että nekin, jotka eivät ole menestyneitä koulussa voivat saavuttaa elämässään ihan kaiken minkä he haluavat. Kyse on vain ajattelutavasta. Uskotko olevasi sen arvoinen mitä haluat.

    VastaaPoista
  3. Kommentti varjoliitäjälle. Älä jätä unelmaasi. Jos todella haluat harrastaa sitä niin pysy siinä kiinni ensin ajatuksissasi ja siitä se löytää tiensä eteen päin.

    VastaaPoista