sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mielikuvan luominen

Kerroin aikaisemmin, että kirjassa ”You Were Born Rich”, josta tämä sarja on muokattu, puhutaan enemmän rahasta, mutta kaikki opetukset soveltuvat myös jokaiseen elämämme alueeseen.
Kun ymmärrät mitä henkilökuvan tai mielikuvan luominen tarkoittaa, sinä voit poistaa elämästäsi kaikki kilpailutilanteet ja siirtyä kilpailemisesta luovalle tasolle. Silloin sinä ymmärrät myös, että ainoa kilpailu, jota sinä käyt on kilpailu omaa tietämättömyyttäsi vastaan.
Bob Proctor sanoo, että tämä asia voi parantaa sinun elämääsi kaikilla elämäsi alueilla, kun uudet ajatukset tallentuvat tietoisuuteesi.

Me kaikki olemme jossain elämämme vaiheessa käyttäneet tätä kuvanluomisprosessia ja käytämme sitä koko ajan. Jos katsot omaa elämääsi ja mitä olet saavuttanut, niin huomaat, että kaikki asiat ovat tulleet sinulle tämän henkisen lahjan käyttämisen kautta. Monet asiat ovat ehkä sellaisia, joita et olisi elämääsi halunnut.

Useimmat meistä ajattelevat, että Jumala on luonut maailman ja kaiken mitä siinä on ja myös minä ole tätä mieltä. Kuitenkin Jumala on antanut meille ajattelukyvyn, jonka avulla me voimme valita minkälaista elämää me haluamme elää. Me voimme itse päättää annammeko muiden ihmisten tai ympäristön päättää elämästämme vai otammeko vastuun omista teoistamme. Jos asiat joskus eivät mene niin kuin me haluamme, mone sysäävät vastuun Jumalalle. ”Jumala ei halunnut antaa minulle uutta autoa, hän katsoi, ettei se ole minulle hyväksi” tai jotain muuta vastaavaa. Näin voimme pestä kätemme asiasta ja luopua yrittämästä tai tekemästä sitä mitä meidän tulisi tehdä.

Mielikuvat ovat henkisiä kuvia, joita ajattelumme tuottaa. Mielen suurenmoisuus on siinä, että se voi ”ajatella”. Meidän ympärillämme on ajatusenergiaa ja me voimme poimia sieltä vaikka minkälaisia ajatuksia ja muovata niistä haluamamme kuvan. Pysähdyppä miettimään kuka keksi ensimmäisen tuolin! Joku kyllästyi kyykkimään nuotion vieressä ja ryhtyi miettimään miten muokata itselleen mukavampi istuin. Hän oli varmasti monesti istunut kivellä tai kannolla tai jollain muulla paikalla ja mietti miten saada tuollainen asia siirretyksi nuotion ääreen.

Kaikea mikä on olemassa tällä hetkellä näkyvässä muodossa, sitä on edeltänyt mielikuva jonkun ajatuksissa. Mieleemme nousee kuva ja me ajattelemme sitä usein kunnes meissä herää halu saada toteuttaa se. Arkkitehdeillä on mielikuvat silloista ja rakennuksista, joita he haluavat luoda. Meidän herännyt halu saa aikaan toiminnan ja lähdemme tekemään kaikkea sitä mikä vaaditaan asian toteuttamiseksi.
Wrightin veljekset kuvittelivat lentokoneen. Alexander Graham Bell kuvitteli puhelimen. Ranskalainen Lenoir rekisteröi ensimmäisen hiilikaasulla toimivan polttomoottorin. Itävältalainen Marcus rakensi v. 1870 ensimmäisen laitteen, jota voitiin kutsua autoksi.

Ajatuksen voima ja sen oikea käyttö on tie menestykseen. Maailmankuulu Golfin pelaaja Jack Nicklaus sanoi, ettei hän edes koske mailaan ennen kuin hän on kuvitellut ensimmäisen lyönnin ja miten pallo lentää ja mihin se putoaa alastullessaan. Nyt sinulla on mahdollisuus omaksua tämä sama tieto ja käyttää sitä hyväksesi saadaksesi sellaisen elämän kuin itse haluat.

Minut on koulutettu saamaan tuloksia. Jos sinä todella haluat muuttaa elämääsi ja saavuttaa menestystä kaikilla elämäsi alueille, minulla on tieto ja taito auttaa sinua saavuttamaan se.

Jatkan seuraavalla kerralla sillä tarinasta tuli hiukan pitkä. Miettikää ja esittäkää kysymyksiä. Onko tämän lukioissa ketään, joka todella haluaa muuttaa elämäänsä vain oletteko kaikki vanhojen tapojenne orjia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti