maanantai 20. elokuuta 2012

 Hei taas, jatketaanpa viimekertaista vielä vähän.
Kerroin, että se mitä saamme elämäämme riippuu siitä mitä ajattelemme. Jos haluat muuttaa tuloksia,
sinun on muutettava ajatteluasi. Tarkkaile minkälaisia ajatuksia sinulla pyörii mielessäsi ja mieti minkälaisia tuloksia ne saavat aikaan.

Sinulla on samat kyvyt ja ominaisuudet kuin Wrightilla, Bellilla tai Lenoirilla. Sinä voit muuttaa omaa elämääsi. Ainut ero meillä on saavutuksissa. On ihmisiä, jotka eivät usko tähän ja heillä on oikeus uskoa mitä haluavat. Napoleon Hill tutki ajattelun vaikutuksia 25 vuotta ja kirjoitti kirjan ”Think and Grow Rich”, joka on suomennettuna ”Ajattele oikein – menesty”. Hän sanoi, että minkä tahansa mieli voi kuvitella ja uskoa, se voidaan saavuttaa”.

Luo mielesi valkokankaalle kuva vauraudesta ja katso mitä tapahtuu. Eteesi voi tulla ongelmia ja vastoinkäymisiä, mutta pidä tiukasti kiinni mielikuvastasi suomalaisella Sisulla. Asiat, jotka sinulle tapahtuvat valmistavat sinua vastaanottamaan kaiken sen hyvän mitä haluat.

Napoleon Hill sanoi, että ainut asia, joka erottaa Thomas Edisonin ja Henry Fordin meistä muista on sitkeys. Molemmilla näillä miehillä oli mielikuva siitä mitä he haluasivat saavuttaa eivätkä he antaneet minkään estää heitä toteuttamasta sitä. Toinen valaisi maailman ja toinen pani maailman pyörille.

Raha on palkkio palveluksista ja nämä mihet ovat palvelleet miljoonia ihmisiä. Siispä luo kuva vauraudesta ja ole sitkeä. Sinulle näytetään miten sen voit saavuttaa. Älä anna ajatustesi lipsahtaa epäilyihin ja epäuskoon vaan pidä kiinni unelmastasi. Se ei ole helppo tehdä se vaatii henkistä voimaa pysyä ajatuksessasi, mutta mitä kauemmin siinä pysyt sitä vahvemmaksi kuvasi tulee.

Napoleon Hill sanoo: ”Älä etsi mahdollisuuksia itsesi ulkopuolelta vaan etsi ne itsestäsi.” Älä yritä liikaa. Anna vaurauden mielikuvan nousta tietoisuuteesi sillä se on jo siellä. Anna sen tapahtua.
Rentoudu ja anna vaurauden ajatuksen täyttää mielesi ja tunne, että sinä omistat kaiken jo nyt. Näe ja tunne se itsessäsi ja ympärilläsi.
Muista, että vaikka lukisit kuinka paljon tästä asiasta se ei riitä vaan sinun on myös tehtävä jotain sen eteen. Visualisoi haluamasi monta kertaa päivässä. Kirjoita paperille haluamasi asiat ja muokkaa niistä lyhennelmä niin, että ajatus säilyy ja kirjoita toiveesi pienemmälle kortille ja aloita se päivämäärällä mihin mennessä haluat asian tapahtuvan ja sitten kirjoitat:
Olen hyvin onnellinen ja kiitollinen nyt kun …... (kirjoita toiveesi tähän jatkoksi).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti