sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

TÄMÄ PÄIVÄ ON MERKITYKSELLINEN!




Olemme monesti kuulleet ja lukeneet siitä, miten tärkeää on elää tässä hetkessä. Kuinka moni osaa elää tässä hetkessä? Kuinka usein sinulla on ”hyvä päivä”? Mitä ”hyvä päivä” merkitsee sinulle?
Ajatteleppa eilistä päivää. Miten arvioisit sen asteikolla 1-10, jossa 1 tarkoittaa huonoa ja 10 erittäin hyvää!
Mihin sinä perustat arviointisi! Määrääkö tunteet sen millainen päiväsi on vai kuinka monta asiaa sait tehdyksi sinä päivänä. Asioita, joilla on merkitystä. Tai luokitteletko päiväsi sen mukaan kuinka paljon aikaa vietit perheesi tai rakkaittesi kanssa. Miten Sinä määrittäisit tämän päivän menestyksesi?

Jokainen meistä haluaa menestyä ja saada hyvän päivän, mutta vain harva tietää miltä hyvä päivä näytää ja vielä vähemmän miten sellainen hyvä päivä luodaan. Vielä harvemmat ihmiset ymmärtävät miten se miten elät tämän päivän vaikuttaa sinun huomiseesi.

Syyt ovat monta kertaa siinä, että me emme ymmärrä tai ymmärrämme väärin sen mitä menestyminen tarkoittaa. Joillekkin menestys on mahdotonta saavuttaa, joten me kritisoimme niitä, jotka menestyvät. Toiset uskovat, että menestys on jotain mystistä ja etsivät jotain salaista menetelmää saavuttaakseen nopean menestyksen. Yleensä ihmiset haluavat menestyä, mutta eivät halua maksaa sitä hintaa, jonka se vaatii.

Ei ole olemassa mitään salaista reseptiä, jokainen menestyksen saavuttanut on saanut sen vähä vähältä, askel askeleelta. Ainakin ne jotka ovat pysyneet menestyksessä mukana. Äkkirikkaita toki on, joita useimmat kadehtivat ja sen vuoksi kaikki veikkaukset ja lotto jutut ja pokerit ja … niitä on niin paljon, jotka lupaavat äkkirikastumista, mutta vain hyvin harva pystyy pitämään pään kylmänä ja tehdä onnella jotain sellaista, että se myös jatkuu. Kuinka paljon onkaan lotto-voittajia, joilta on mennyt sekin vähä omaisuus, jonka he ovat kovalla työllä saaneet hankituksi.


Uskotko, että menestys tulee mahdollisuuksien kautta ja sitten jäät odottamaan sitä hetkeä? Tai riippuuko se siitä ketä tunnet tai minkälaisia yhteyksiä sinulla on kenties liikemaailmassa.
Voimme jatkaa tätä listaa vaikka kuinka kauan, mutta se ei meitä hyödytä, koska jokainen meistä on yksilö ja me toimimme omien uskomustemme ja elämänkokemuksemme mukaan.
Onko meidät kasvatettu köyhyystietoisiksi vai menestystietoisiksi. Mihin Sinä keskität ajatuksesi joka päivä?

Ihmiset luovat menestyksensä keskittymällä tähän päivään. Koska tämä päivä on ainut joka sinulla on. Eilinen on mennyttä, sitä mitä teit eilen ei enää ole, eikä sitä voi muuttaa. Huomiseen sinä et voi koskaan luottaa, sillä huominen on täysi arvoitus. Sinulla on vain tämä päivä!

 
Pääsiäistä odotellessa!


 Jos Sinua kiinnostaa menestyminen, ei vain rahallisesti vaan kaikilla elämäsi alueilla, ota yhteyttä ja tee omasta elämästäsi sellainen kuin Sinä haluat!

Tavoitteen saavuttaminen ei ole tärkein asia vaan se miten sinä kehityt ja kasvat matkallasi kohti päämäärääsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti