sunnuntai 6. huhtikuuta 2014




MITKÄ OVAT SINUN ELÄMÄSI TÄRKEÄT PÄÄTÖKSET!

Yliarvioitko sinä huomisen merkityksen elämässäsi? Miten Sinä suhtaudut tulevaisuuteen? Mitä Sinä odotat tulevaisuudeltasi?
Useimmat ihmiset odottavat, että tulevaisuus on parempi kuin tämä hetki. Kuulutko Sinä näihin ihmisiin? Mihin Sinä perustat uskosi, että tulevaisuus kohdallasi on parempi? Oletko tehnyt omat suunnitelmasi, jotka johtavat siihen, että tulevaisuutesi on parempi?

Mitä mieltä olet, jos et ole tehnyt mitään suunnitelmia ja työskennellyt tänään huomisen eteen, onko tulevaisuutesi parempi huomenna?

Miksi meillä on niin paljon työttömiä? Onko syy yhteiskunnassa? Miksi on niin paljon syrjäytyneitä? Onko syy täysin yhteiskunnassa? Miksi suomalaiset eivät löydä työtä vaikka maanhanmuuttajat työllistyvät? Onko niin, että yhteiskunta antaa suomalaisille tarkoitetut työpaikat ulkomaalaisille! Oletko liian laiska tekemään ruumiillista työtä?

Tämä päivä on ainoa, johon voimme tarttua ja kuitenkin monet ihmiset antavat sen valua käsistään!
Jos haluamme tehdä elämästämme jotain meidän täytyy tehdä jotain TÄNÄÄN. Jos vain istut tietokoneen ääressä ja pelaat pelejä, lojut sängyssä tekemättä mitään ja odotat, että paistit lentävät suuhun, ymmärrät itsekin, ettei kaikki ole kohdallaan.
Menestyksen salaisuus on sinun määrätietoisessa päiväjärjestyksessäsi.

Mitä tuumaisit, jos joka päivä sinulla olisi; mahdollisuuksia, pystyisit keskittymään, nauttisit hyvästä terveydestä, käyttäisit mahdollisuuksiasi, tuntisit sisäistä rauhaa, kokisit tyydytystä, tuntisit itsesi tärkeäksi, oppisit ja kasvaisit?
Sinun ei tarvitse tehdä jatkuvasti erilaisia päätöksiä, kun teet muutamissa asioissa kerran varman päätöksen siitä miten toimit, niin se kantaa sinut eteenpäin.
Menestyneet ihmiset tekevät jo varhain oikeat päätökset ja sen jälkeen pitävät huolta, että pysyvät näissä päätöksissä.


Jokaisella ihmisellä on valta ja voima vaikuttaa siihen, millaiseksi oma elämä muodostuu. Sinulla on valta päättää millainen sinun tulevaisuutesi on. Teetkö vielä 20 vuoden kuluttua sitä samaa mitä tänä päivänä! Tärkeintä on keskittyä tähän päivään. Mitä sinä teet nyt, sillä yksi Tämä päivä vastaa kahta huomista!
Sinun elämäsi ei koskaan muutu ennen kuin sinä muutat jotain siitä, mitä teet tänään!

John Kotter on sanonut: ”Useimmat ihmiset eivät johda omaa elämäänsä, he vain hyväksyvät oman elämänsä.”
Toiset ihmiset ennakoivat mitä he haluavat elämässään tapahtuvan, kun taas toiset vain reagoivat siihen, mitä heidän elämässään tapahtuu. Elämä on ainutkertainen, Sinä et saa toista mahdollisuutta. Minkälainen ihminen Sinä olet tai haluat olla: Valmistautuja vai korjaaja!

Valmistautuva ihminen:                                                   Korjaaja:
Keskittyy tähän päivään.                                                     Keskittyy eiliseen.
Lisää tehokkuutta.                                                              Tuhlaa aikaa.
Kasvattaa luottamusta                                                         Lisää epävarmuutta.
Säästää rahaa.                                                                    Kasvattaa menoja.
Maksaa nyt huomisen edestä.                                              Maksaa nyt eilisestä.
Nostaa itsensä korkeammalle tasolle.                                  Tulee esteeksi omalle kasvulleen.

Benjamin Disraeli:Elämässä menestymisen salaisuus on, että ihminen on valmis, kun hänen aikansa tulee.”
Sinä et tee päätöksiä siksi, että ne ovat helppoja, et siksi, että ne ovat huokeita, et siksi, että ne ovat suosittuja. Sinä teet päätöksiä siksi, että ne ovat OIKEITA!
Muutos alkaa sisältäpäin!

Jos haluat muuttaa oman elämäsi nyt, ota yhteyttä!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti