sunnuntai 9. helmikuuta 2014












Hei,
Miten päiväkirjan kirjoittaminen onnistui? Onko teillä jotain minkä haluaisitten jakaa muiden kanssa?
Itse tein sen ja tuloksena oli paneutumista ja keskittymistä näihin tiettyihin asioihin ja mitä saavutin.
Kiitollisuuteni lisääntyi. Olen ollut ilman Telkkaria nyt 2 viikkoa ja sain kuulla, että saan muutaman päivän kuluttua telkkarin itselleni. Toinen hieno asia, joka tapahtui oli, että pääsin Vaurastumisen Perusteet -kurssille maksutta.Upeaa tietoa. Ei ollenkaan paha juttu.
Kurssilla kerrottiin miten tavallinen työtätekevä ihminen voi kääntää taloutensa ylijäämäiseksi ja miten raha-asioita täytyy hoitaa, että voi nauttia elämästä.

Palatakseni jälleen Onnellisuus asiaan, toiset ihmiset tulevat onnellisiksi kun saavat ostettua joitain uutta ja hiernoa itselleen. Se voi olla isoa kuten omakotitalo tai auto, toiset ovat onnellisia saatuaan valmiiksi jonkin projektin tai muun isomman työn.
Tutkimuksissa testattiin kummat näistä ihmisistä ovat onnellisempia ja todettiin, että jos olet ostanut auton, se ilahduttaa sinua jonkin aikaa, mutta sitten siitä tulee jokapäiväinen asia ja onnellisuuden tunne häipyy.
Ne jotka ovat omalla työllään saavuttaneet jotain ovat pitempään onnellisia, koska voivat aina palata siihen miten ovat saavuttaneet tai saaneet jonkin projektin valmiiksi. Se antaa enemmän tyydytystä kuin jokin esine.

Oletko sinä materialisti? Ihailetko ihmisiä, jotka omistavat kalliita autoja ja taloja? Onko sinusta mukavaa, kun ympärilläsi on paljon kauniita ja kalliita tavaroita? Oletko valmis maksamaan merkkitavaroista huomattavasti enemmän? Uskotko, että elämänlaatusi paranisi, jos omistaisit enemmän ylellisyystavaroita?

Tutkimukset väittävät, että materialismi juontaa juurensa varhaislapsuudesta ja sen merkittävimpänä asiana on heikko itsetunto? Oletko samaa mieltä?
Jos keräät ympärillesi hienoja ja kalliita tavaroita, tunnetko itsesi varmemmaksi ja arvostetummaksi?
Eräs tutkimus väittää, että ihmisten ajattelun ja käyttäytymisen muuttaminen on helppoa. Siihen tarvitaan vain hiukan rahaa, joka käytetään toisten hyväksi tai muutama ystävällinen teko.
Tässä tutkimuksessa annettiin 8-18 vuotiaille lapsille ja nuorille tehtäväksi kerätä muistitaulu, johon he saivat kerätä kuvia viideltä eri alueelta: harrastukset, tavarat, urheilu, ihmiset, saavutukset. Heidän piti tehdä kuvista kollaasi: ”Mikä tekee minut onnelliseksi.”
Lapset ja nuoret joilla oli heikko itsetunto keräsivät paljon enemmän kuvia tavara osiosta.
Seuraavaksi heille annettiin paperilautaset, joihin heitä pyydettiin kirjoittamaan toisistaan positiivisia asioita niin, että jokainen sai lautasellisen kehuja ja kiitoksia.
Kun he keräsivät kuvista uuden kollaasin ”Mikä tekee minut onnelliseksi.” Havaittiin, että he valitsivat puolet vähemmän tavara kuvia. Tämän pohjalta voitaisiin olettaa, että materialismilla ja heikolla itsetunnolla on vahva yhteys.

Mitä siis voisimme tehdä tässä ja nyt, että olisimme onnellisempia?
Kokeile seuraavia juttuja.
  • Seuraavan kerran kun suunnittelet uusien tavaroiden ostamista, osta sen sijaa elämyksiä. Mene konserttiin, teatteriin tai elokuviin. Voit myös suunnitella jonkin lomamatkan.
  • Olet varmaan myös huomannut, että kun ostat lahjan jollekin ystävällesi tunnet itsesi onnellisemmaksi. Sillä saat aikaan suuria ja pitkäkestoisia muutoksia omassa onnellisuudessasi.
  • Muutama lantti toisen hyväksi voi osoittautua kaikkien aikojen parhaaksi investoinniksi. Jos ei ole rahaa, niin lahjoita aikaasi. Tee muutama pieni palvelus jollekulle viikon aikana ja katso miltä se tuntuu sinusta.
  • Hymyile joka päivä ainakin 10 kertaa joko itsellesi tai muille. Yritä muistella jotain tapahtumaa, joka kohottaa hymyn huulillesi.
  • Istu selkä suorassa. Suorassa istuvat ovat erään tutkimuksen mukaan onnelllisempia ja tehtävien ratkominen ja suorittaminen sujuu paljon helpommin.

Ihmiset hymyilevät ollessaan onnellisia, mutta he myös tuntevat itsensä onnellisemmiksi siksi, että hymyilevät!             
USKALLA  ONNISTUA  -nettikurssi    18.2.2014              99 €
YSTÄVÄNPÄIVÄ  TARJOUS    kaksi yhden hinnalla.  
Jos tuot kaksi ystävääsi mukaan saat itse maksuttoman kurssin.
Ilmoittautuminen   14.2. mennessä!  p. 045-8904127  tai sähköpostiin.



 
Science of Getting Rich eli Rikastumisen Tieto on ”Salaisuus” -elokuvan ja -kirjan alkuteos.
 Ronda Byrne sai kirjan tyttäreltään elämänsä vaikeimmalla hetkellä. Hänen isänsä oli kuollut yllättäin, hänen yrityksensä oli kaatumassa ja ihmisuhteissa oli ongelmia. Kaikesta huolimatta hänen elämänhalunsa oli voimakas ja hän otti luettavaksi tyttärensä kädestä Wallace D. Wattlesin ”pienen vihreän kirjan” Science of Getting Rich. Kirja johti hänet Salaisuus -kirjan kirjoittamiseen.

VOIT LÄHTEÄ OMALLE ONNISTUMISEN POLULLESI MYÖS LUKEMALLA TÄMÄN KIRJAN!
Tutustu uudenlaisen ajatelun maailmaan. 
Saat kirjan e-kirjana hintaan  9,50 €

 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti