sunnuntai 14. lokakuuta 2012

MIETTEITÄ MITEN TÄSTÄ ETEENPÄIN!
Mitä mietit elämästäsi nyt? Oletko tyytyväinen elämääsi sellaisena kuin se on nyt? Onko unelmasi samanlainen kuin viereinen kuva eli onko unelmasi elää sellaista elämää kuin nyt elät?

Monet ajattelevat, että he ovat tyytyväisiä siihen, mitä heillä nyt on, he eivät kaipaa muutosta, mutta he erehtyvät. Maailmankaikkeus muuttuu koko ajan, kaikki molekyylit maailmassa värähtelevät omalla taajuudellaan ja kaikki on jatkuvassa liikkeessä. Sinunkaan elämäsi ei pysy sellaisena kuin se nyt on.  Jos et mene eteenpäin, menet taaksepäin.

Olen katsellut omaa elämääni nyt, kun olen 1,5 vuotta opiskellut Bob Proctorin johdolla ja elämäni on todellakin muuttunut aivan täydellisesti. Ajatusmaailmani on muuttunut. Tietoisuuteni on avautunut näkemään asioita eri tavalla ja olenmyös oppinut huomaamaan niin uusia kuin vanhojakin asioita ja näkemään ne aivan uudessa valossa.

Tavoitteeni on, että kaikki suomalaiset saisivat oppia tuntemaan ne opetukset, joita olen itse saaanut oppia, koska varsinkin me sodanjälkeen syntyneet olemme saaneet sellaisen kasvatuksen, joka on vienyt meiltä itsetuntomme. Joka on ”purkittanut” meidät niin, että uskomme, että kaikki maailmassa on rajallista. Jos naapuri on saanut suuren menestyksen, niin meidän täytyy tyytyä siihen mitä jää jäljelle. Emmekä saa haaveilla paremmasta toimeentulosta ja varsinkaan ei rikkauksista, koska se vie varmaan tuhoon. Raha on pahasta ja kaiken pahan alku ja juuri.

Haluan, että kaikki ihmiset voisivat avata ymmärryksensä ja tietoisuutensa näkemään, että jokainen heistä on aivan yhtä arvokas kuin kuka muu tahansa. Kaikilla on mahdollisuus siihen menestykseen, jota hän haluaa. Se on kiinni vain hänestä itsestään.
Jos vain saisimme tämän tiedon kaikille niille syrjäytyneille, työttömille ja itsetuntoa vailla oleville ihmisille, voisimme antaa heille mahdollisuuden nousta pois masennuksen kuilusta ja nousemaan huipulle. Siihen menestykseen, jonka he ovat ansainneet ja johon heillä on syntymäoikeus.

Minullekin aikanaan koulussa opettaja sanoi, että olet niin tyhmä, ettei sinusta koskaan tule mitään. Onneksi minä olin kuitenkin niin jääräpäinen, että uskoin enemmän itseeni kuin muihin ja olen saavuttanut vaikka mitä. On minulla ollut omat taisteluni oman itsetuntoni kanssa, mutta Bob Proctorin opetusten avulla olen VOITTANUT.

Miettikää vakavissanne, mitä haluaisitte muutta itsessänne ja elämässänne. Minä voin auttaa teidät menestykseen. Minut on koulutettu saamaan tuloksia ja jos joku haluaa tuloksia, niin lähde kanssani tavoittelemaan niitä.
Minä tarjoan erilaisia kursseja, luentoja ja seminaareja itsensä kehittämiseen. Voit sopia myös tapaamisen henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Jos haluat lähteä muuttamaan elämääsi niin ensimmäinen keskustelu 20 min. on ilmainen, jossa kartoitamme sen miten lujasti olet päättänyt saavuttaa tavoitteesi.
En ole tavallinen coachi. En halua tuhlata Sinun aikaasi ja varojasi sellaiseen, mikä kestää kuukausia ja vuosia ennen kuin mitään tapahtuu. Tulosten saavuttaminen on yksilöllistä ja riippuu kokonaan Sinusta, mitä saavutat ja miten nopeasti. 
 
Haluan myös muistuttaa jokaiselle, että teitpä elämässäsi mitä tahansa niin kaikki niin sanotut taantumiset, takapakit tai sortuminen vanhaan toimintatapaan eivät ole merkki siitä, että olet epäonnistunut. Aina kun huomaat tämän sortumisen tai takapakin, se on VOITTO, se on suuri askel eteenpäin kehityksessäsi. Iloitse jokaisesta tällaisesta havainnosta, sillä silloin voit taas tehdä asialle jotain. Ajattele, jos et huomaisi näitä takapakkeja, sinä jatkaisit vanhalla tavalla, etkä pystyisi muuttamaan mitään, kun et näkisi virheitäsi.

Jos haluat opiskella itseksesi, niin lue Bob Proctorin kirja: ”Olet syntynyt rikkaana”. Se avaa sinulle näitä asioita aivan uudella tavalla, ja auttaa sinua muuttamaan vanhoja ajatusmalleja. Jos haluat mennä vielä syvemmälle niin lue ”Salaisuus” -elokuvan ja kirjan pohjana oleva Wallace D. Wattlesin kirja: ”Rikastumisen Tieto – Kuinka Sinusta voi tulla Rikas?”
Tämän kirjan saat suomeksi minun kauttani. Se on vain sähköisessä muodossa tällä hetkellä.
Kun maksat tililleni 9.50 eu niin lähetän kirjan sinulle sähköspostiin. Saat sen heti, kun raha on tilillä. Menestyksen salaisuus on erityisesti luvut 4, 14 ja 7. Nimen omaan tässä järjestyksessä.
Torstaina 18.10.2012 klo 21.15 pidän ilmaisen nettiluennon, jos kiinnostaa ota yhteyttä.

Toivotan menestystä alkavalle viikolle ja tapaamisiin taas viikonpäästä!
E-mail: anja.kailanko@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti