torstai 20. kesäkuuta 2019

AJATUS JA TARKOITUS

Tiesitkö, että ajattelu on korkein toiminto, johon ihminen pystyy. 
 
James Allen sanoo kirjassaan ”Ajatuksen voima”: ”Älykästä tulosta ei ole saavutettu, ennen kuin ajatus on kytketty tarkoitukseen. Niillä, joilla ei ole elämässään keskeistä tarkoitusta, lankeavat helposti pienten ongelmien, pelkojen ja huolien uhriksi ja itsesääliin. ”

Tänäänkin sinä tulet tapaamaan ihmisiä, jotka takertuvat pieniin asioihin. He ovat huolissaan asioista, joilla todellisuudessa ei ole mitään merkitystä. Usein juuri heillä ei ole elämässään tarkoitusta.

Les Brown sanoi: ”Sinun kaksi tärkeintä päivääsi ovat päivä, jolloin sinä synnyit ja päivä, jona sinulle selviää, miksi sinä synnyit.”

Jokaisen ihmisen pitäisi löytää elämänsä tarkoitus, koska se on kuin Pohjan Tähti, se on sinun kompassisi. Se ohjaa sinua täyttämään elämäsi tarkoituksen ja antaa elämällesi tyydyttävän sisällön. Silloin sinä olet onnellinen ja voit nauttia elämästäsi.

Istu alas ja ota aikaa miettiä millaista elämää olet viettänyt tähän asti. Mitä se on tuonut elämääsi ja oletko saanut niitä asioita, joita olet toivonut.

Voit kirjoittaa ylös paperille myös niitä asioita, joista olet todella kiitollinen elämässäsi. Olivatpa ne menneitä asioita tai tämän hetkisiä.

Kiitollisuus on se avain, joka avaa sinulle uusia ovia ja antaa sinulle lisää asioita, joista voit olla kiitollinen. Voit aloittaa esimerkiksi terveydestäsi, ystävistäsi ja sukulaisistasi. Kun pääset alkuun niin kiitollisuuden aiheita suorastaan virtaa mieleesi.

Kuulin muutama vuosi sitten kertomuksen miehestä, joka oli sairas ja masentunut, kun oikeaa hoitokeinoa ei tahtonut löytyä. Hän matkusti lomalle kauniiseen paikkaan, jossa hänellä oli mahdollisuus kävellä rannalla. Eräänä päivänä hän löysi rannalta kauniin kiven ja poimi sen.

Hän oli lukenut kiitollisuudesta ja sen tärkeydestä elämässämme, joten hän ajatteli, että tämä kaunis kivi voisi olla hänen ”kiitollisuus kivensä”. Niinpä hän kantoi sitä taskussaan siitä lähtien ja aina, kun hän pani kätensä taskuun, hän kosketti kiveä. Se muistutti hänelle, mistä hänen pitäisi olla kiitollinen. Joka kerta, kun hän kosketti kiveä, hän mietti ainakin yhden asian, josta oli kiitollinen sillä hetkellä ja näin hän alkoi paranemaan ja lopulta voitti sairautensa.

Hän kertoi lomallaan tapaamalleen miehelle tästä kivestä ja muutaman kuukauden kuluttua tämä mies kirjoitti hänelle ja pyysi, että hän lähettäisi hänelle ”kiitollisuus kiven”.
Mies oli tietysti ymmällään, koska kivi, joka hänellä oli, oli aivan tavallinen rannalta poimittu kivi. No hän kävi poimimassa läheiseltä rannalta 3 kaunista kiveä ja lähetti ne miehelle. Pian tuli vastaus, että tämäkin mies oli parantunut vaivoistaan. Ja pian tämä ”kiitollisuus kivi” aate oli levinnyt ympäri maailman.

Onko sinulla jo ”kiitollisuus kivi”? Minulla on!

Ota siis aikaa itsellesi. Etsi oman elämäsi tarkoitus ja voit etsiä myös itsellesi Kiitollisuus Kiven!

Oikein Hyvää Juhannusta Sinulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti