lauantai 19. tammikuuta 2019

Ongelmia? Onko tämäkin vuosi alkanut samojen ongelmien kanssa painiskellen?

Miten Sinun Uusi Vuotesi on alkanut? Minkälaisia Uuden Vuoden lupauksia teit ja vieläkö sinä toteutat niitä, vai joko olet antanut periksi?

Onko elämäsi täynnä ongelmia tälläkin hetkellä?
Mistä luulet niiden johtuvan? Onko syy jonkun toisen? Onko syy olosuhteissa?
Oletko miettinyt mistä nämä ongelmasi tulevat?

Olen itse analysoinut omia ongelmiani jo pitkään ja tullut siihen tulokseen, että loputon analysointi ei vie mihinkään. Joskus täytyy lopettaa ja aloittaa työt.

Pelkkien ongelmien miettiminen ei edistä sinun elämääsi, joten jätä ongelmat taaksesi. Lähde miettimään, mitä Sinä haluat saada, millaisen tulevaisuuden haluat itsellesi ja ryhdy töihin.
Jos jonkin asian tekeminen tuntuu pelottavalta, olet oikeilla jäljillä. Suuntaa sitä kohti kaikin voimin.

Vaikka se ei olisikaan ihan sitä, mitä haluat tehdä, niin lähde liikkeelle, niin ovet alkavat avautua sinulle. Kaikki minkä teet, johtaa lopulta siihen, mitä Sinä haluat tehdä.
Joskus asiat järjestyvät kuin itsestään ja etenevät suoraan haluamaasi tavoitteeseen, mutta joskus täytyy vain lähteä liikkeelle ja mennä kiertotietä löytääkseen sen. mitä haluaa.

Bob Proctor tutki asioita yli 50 vuotta selvittääkseen sen, miten ihminen ajattelee ja miten hän toimii ja miksi hän ei tee niitä asioita, joita hänen pitäisi, vaan junnaa paikallaan vuodesta toiseen saamatta itselleen sitä, mitä hän haluaa. Tai elääkseen unelmiensa elämää.

Ei se tule ilmaiseksi, sinun täytyy tehdä jotain asian eteen. Ehkä uhrata aikaa ja rahaa, mutta ennen kaikkea tehdä VANKKA PÄÄTÖS, että siitä mitä Sinä haluat elämääsi. Vain se vie Sinua eteenpäin.

Minä itse olen miettinyt omia päätöksiäni ja olen nyt havainnut, että Bob Proctorin opetukset yhdessä Janet Attwoodin Passion Testin avulla ovat avanneet minulle täysin uuden maailman.
Ei se ole tullut hetkessä, omien virheiden tunnustaminen ja hyväksyminen on oma prosessinsa, mutta kun lopulta antaa periksi, pääsee irti niistä rajoittavista ajatusmalleista, jotka ovat estäneet minua toteuttamasta omia unelmiani.

Paljon toki on vielä kehitettävää ja oppimista, mutta nyt tiedän, että suunta on oikea ja kokemieni juttujen kautta olen huomannut, että nämä toimivat. Vetovoiman Laki toimii sittenkin myös minullekin.

Mukavaa Talvea ja hyviä hiihtolenkkejä kaikille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti