maanantai 6. toukokuuta 2013

Hei taas.
Olen ollut kovin kiireinen ja blogini on kärsinyt tästä, joten on parannuksen aika.
Valmistelin tänä päivänä erästä koulutustilaisuutta ja ajattelin, että voisin liittää siitä osan tähänkin kaikkien nautittavaksi.

MAAILMANKAIKKEUDEN  VARASTOT!

Mark: 11:24 ”Niinpä minä sanon teille: Mitä ikinä te rukouksessa pyydätte, uskokaa, että olette sen jo saaneet, ja se on teidän.”

Sinun saamasi korvaus on oikeassa suhteessa tarjoamaasi palveluun. Me olemme osa hengellisestä maailmankaikkeudesta ja henki toimii lain mukaan. Henki ei koskaan ilmaise itseään muuta kuin täydellisesti. Epätäydellisyys, jota saamme kokea on tuloksena meidän henkilökohtaisista ja joukkotavoista ajatella. Sinä olet henkiolento ja sinulla on ainutlaatuinen kyky ajatella, joten sinun tarvikkeittesi lähde on ehtymätön.

Ajatus on kaiken alku ja sinun kykysi tuottaa ajatuksia ja mielenliikkeitä ajatusten täyttämässä maailmassa on sinun vakuutesi runsaaseen elämään. Jokainen materiaalinen esine, jonka voit nähdä, kuulla, haistaa, maistaa tai tuntea on henkimaailman voiman ilmentymä. Henki on 100 %:sti kaikkialla läsnä yhtäaikaa ja kaikki tieto, joka on koskaan ollut ja tällä hetkellä on 100%:sti ollut olemassa kaikkialla yhtäaikaa. Henkiolentona sinulla on pääsy kaikkialle ja kaikkeen mitä tahansa sinä haluat tai tarvitset elääksesi valitsemaasi elämää. Sinun tietoisuutesi aste tästä kauniista totuudesta saa aikaan tuloksia elämässäsi.

U.S. Andersen on sanonut: ”Mikään ei ole mahdotonta mielelle. Koko sen ohjaus ja voima on sinun käytettävissäsi. Kun olet täysin ymmärtänyt, että ajatus saa aikaan kaiken, sinä ymmärrät, ettei mitään rajoituksia ole koskaan olemassa ellet sinä itse niitä aseta.”

Npoleon Hill: ”Ajatuksella, johon lisätään voimakas halu, on yleensä taipumus, muuttua sen fyysiseksi vastineeksi.”
Kiitollisuus pitää sinut yhdistyneenä tarvitsemiesi asioiden lähteeseen.

Me olemme kaikki saman arvoisia, mutta meillä on eri tasolla oleva tietoisuus. Sen vuoksi me teemme mitä toiset ihmiset käskevät. Me kuljemme lauman mukana ja vain ne jotka alkavat ajatella voivat muuttaa kurssia ja kulkea siihen suuntaan mihin he itse haluavat mennä.
Sinä et voi muuttaa olosuhteita, mutta voit muuttaa omaa suhautumistasi niihin. Sinä voit kontrolloida sen miten reakoit olosuhteisiin.
Sinulle on annettu äly ja mahdollisuus valita mitä Sinä haluat tehdä. Kun ajatuksiin tulee tyhjä kohta niin vanhat ajatumallit ja uskomukset hyökkäävät heti ja epäilykset alkavat täyttää mielesi. Silloin sinun pitää päättää millä haluat täyttää ajatuksesi. Keskity jatkuvasti unelmiisi ja käske vanhat ajatukset pois ja nauti sydämestäsi uusista ihanista mielikuvista.

Kun otat vallan tunteistasi ja käytöksestäsi, otat vastuun siitä mitä vedät puoleesi ja elämääsi. Voit vettää elämääsi vain sitä energiaa, joka on harmoniassa sinun kanssasi.
Henki ja ruumis ovat aina olleet sidoksissa toisiinsa. Jos et pidä siitä mitä nyt olet tai mitä elämässäsi on, niin muuta se. Lopeta sanomasta, että olet vain tällainen.

Tee lista päivittäisistä, viikottaisista ja kuukausittaisista tehtävistäsi. Tutki mitkä niistä ovat sellaisia, joita joku muu haluaa sinun tekevän ja mieti syytä miksi sinä teet niitä.

Sir Walter Raleighin motto on, ”kun eteeni tulee mitä tahansa, joka pitää tehdä, aloitan sen!”
Tavataan taas!


Oikein Hyvää Äitien Päivää Kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti