sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hei taas.
Ronda Byrne sanoo kirjassaan Voima seuraavasti.
”Elämä on yksinkertaista. Se rakentuu vain kahdenlaisista asioista – positiivisista ja negatiivisista. Kaikki elämänalueesi, olipa kyse terveydestä, rahasta, ihmissuhteista, työstä tai onnellisuudesta, näyttäytyvät joko positiivisina tai negatiivisina. Sinulla on joko paljon rahaa tai puutetta rahasta. Uhkut terveyttä tai terveytesi reistailee. Ihmissuheesi ovat kunnossa tai niissä on vaikeuksia. Työsi on kiinnostavaa ja palkitsevaa tai vastenmielistä ja tuloksetonta. Olet onnellinen tai tunnet olosi enimän aikaa kurjaksi. Sinulla on hyviä vuosia ja huonoja vuosia, hyviä aikoja ja huonoja aikoja, hyviä päiviä ja huonoja päiviä.”

Jäin miettimään näitä sanoja ja totesin, että elämä on tässä suhteessa yksinkertaista. Me elämme joko enimmäkseen negatiivisessa tai positiivisessa värähtelytaajuudessa. Jokaisella meillä on omat huonot hetkemme, mutta useimmat meistä pystyvät elämään enimmäkseen positiivisessa värähtelytaajuudessa.

Olen itse ollut henkisesti epätasapainossa viimeisen kuukauden ajan. ”Rikastumisen Tieto” kirjassa sanotaan, että kun haluamme saavuttaa jotain, oli se terveyttä, rahaa, ihmissuhteita tai mitä muuta tahansa, me emme saa langeta kilpailumielialaan, joka nykyisin on vallalla kaikessa. Me olemme luovia ihmisiä ja me voimme luoda itsellemme kaiken sen mitä haluamme tai mitä näemme toisilla olevan.
Olen itse sortunut juuri tähän kilpailumielialaan ja kamppaillut sen kanssa viimeisen kuukauden ajan. Vastoin parempaa tietoani en vain millään päässyt irti siitä. Olin ärtynyt, vihainen, enkä oikein itsekkään tiennyt miksi olen vihainen. Asiat eivät onnistuneet ja kaikki näytti menevän huonosti. Kiukuttelin itselleni, enkä vain päässyt irti, kunnes viime perjantaina ollessani uimassa yhtäkkiä tajusin, että minä en voi muuttaa olosuhteita. On asioita, joihin minä en mitenkään pysty vaikuttamaan vaan minun on hyväksyttävä tilanne sellaisena kuin se on, ja ”klik” siinä samassa huomasin pystyväni päästämään irti tilanteesta. Oli kuin raskas taakka olisi pudonnut pois. Tunsin syvää rauhaa koko olemuksessani. Ja kun pystyin taas luottamaan siihen, että kaikki järjestyy parhain päin niin kuin on tarkoitettu olin päässyt jäleen luovaan mielentilaan. Jees! Yhtäkkiä asiat alkoivat taas luistaa ja monet asiat järjestyivät aivan kuin itsestään.

Arvoisa lukijani. Oletko sinä kilpailevassa vai luovassa mielialassa? Uskallatko tavoitella niitä asioita, joita Sinä haluat elämääsi, vai päättävätkö muut siitä mitä Sinun pitää tehdä tai haluta?
Jos olet halukas astumaan luovaan mielialaan ja kehityksen tielle, ota yhteyttä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti