maanantai 4. helmikuuta 2013

Hei  taas!


Uusi vuosi on alkanut kohdallani vähän hitaanlaisesti. Uppouduin joulun ja uuden vuoden aikaan romaani sarjaan enkä niin ollen saanut itseäni alkamaan uutta vuotta, mutta nyt se on sitten tapahtunut.
Nyt päässäni surisee mitä kaikkea voin tehdä ja saavuttaa tänä vuonna. En aio olla vuoden lopussa samassa pisteessä kuin nyt vaan aion elää unelmieni elämää.
Muistatko minkälaisista ammateista Sinä haaveilit lapsena? Mitä vastasit, kun sinunlta kysyttiin: ”Mikä sinusta tulee isona?” Olitko lentäjä, lakaisukoneenkuljettaja, Missi vai lentoemäntä?
Mikä sinusta on nyt isona tullut? Oletko unelma-ammatissasi? Elätkö unelmiesi elämää?

Oletko herättänyt unelmasi uudelleen eloon?
ONKO  UNELMASI  JOKIN  NÄISTÄ  VAI  KAIKKI?   Ovatko ne toteutuneet?


Televisiossa on viimeaikoina ollut aivan upea mainos!



TOTEUTA  UNELMASI  ENNEN  KUIN

SE ON LIIAN MYÖHÄISTÄ!



 Luin juuri Ilkka Koppelomäen kirjoituksen, jossa hän kertoo palautteesta, jonka hän oli joskus saanut:" Minulla ei ole riittävästi elämän kokemusta siihen, että voisin sanoa, että kaikki on mahdollista"
Henkilö, joka tällaisen kommentin on antanut, hänellä on varmaan ollut todella vaikea tilanne elämässään, eikä ole uskaltanut katsoa tarpeeksi tulevaisuuteen nähdäkseen, että hänellä on kaikki samat mahdollisuudet kuin naapurilla tai kenellä menestyneellä ihmisellä tahansa saavuttaa kaikki se mitä hän haluaa elämältään. Olen itse ollut niin sanottu "tekijä" eli uskonut vain siihen, mitä itse olen suunnitellut ja tehnyt ja toteuttanut ja se on toteutunut. En ole koskaan aikaisemmin uskaltanut "päästää irti ja antaa Jumalan hoitaa asiat" kuten Bob Proctor kirjassaan: "Olet syntynyt rikkaana"kirjoittaa.

Olen harjoitellut irtipäästämistä koko viime syksyn ja voi todistaa, että rohkeutta se on vaatinut, mutta kuinka kevyeksi olen tuntenutkaan itseni, kun ei ole tarvinnut stressata raha-asioissa eikä ihmissuheissa. Kaikki on aina järjestynyt parhain päin. Voin sanoa kaikille, että "Kaikki on mahdollista", jos vain uskallat laskea irti oman kontrollin ja luottaa Jumalan apuun. 

OLETKO MIETTINYT MITÄ SINÄ HALUAT SAAVUTTAA TÄNÄ VUONNA!
Oletko vuoden 2013 lopussa edelleen samassa tilanteessa taloudellisesti, ihmissuhteissa tai onko perhetilaneesi samanlainen kuin tällä hetkellä! Minkälainen Sinun elämäsi on vuoden lopussa?
TÄSSÄ ON PARI VAIHTOEHTOA KUINKAVOIT MUUTTAA ELÄMÄSI SELLAISEKSI KUIN
SINÄ HALUAT!

Ensinnäkin voit hankkia tietoa esim. Opiskelemalla kirjaa Rikastumisen Tieto. Ei vain lukemalla se vaan todella paneutumalla siihen.





Toiseksi voit hankkia tietoa ohjatusti kurssien
kuukauden kurssilla, joka johdattaa sinut
toteuttamaan juuri sinun oman unelmasi 
toteutumista.   





Jos olet vakavasti harkinnut elämääsi ja mitä siltä haluat, ota yhteyttä.
anja.kailanko@gmail.com
(kuvat ja tekstit ei oikein pysy paikoillaan, täytyy tässä opetella tekniikkaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti