maanantai 18. marraskuuta 2013

 

Ihminen itse on oman menestyksensä suurin este, mutta samalla hän on oman menestyksensä ainut edellytys. Miksi näin?

Me itse päätämme mitä me haluamme elämältämme. Me voimme tuntea itsemme ”uhreiksi”, joita joku käyttää hyväkseen, mutta tosiasia on, että me itse olemme antaneet heille luvan käyttää meitä hyväkseen, joko tietoisesti tai alitajuisesti.
Sinä päätät, haluatko edelleen jatkaa samalla tavalla vai haluatko muuttaa elämäsi paremmaksi.
Uusi vuosi on taas kohta käsillä. Nyt on aika katsoa taaksepäin kuluneeseen vuoteen ja selvittää muuttuiko elämäsi paremmaksi, huonommaksi vai saitko samanlaisia tuloksia kuin edellisenä vuonna!  
Millainen haluaisit olla tai millaisista asioista Sinä olet kiinnostunut? 
Millaisista asioista haluaisit tietoa tässä blogissa?
Oletko raha vai rahattomuus tietoinen?

(Nettikurssi: työnimi: ”mitä voisit tehdä muuttaaksesi ensi vuoden tulokset?”
Alkaa 3.12.2013 klo 20.30 kesto 4 viikkoa. Hinta: 80,- + alv. Nyt Joulun tarjouksena ystävä ½ hintaan, kun ilmoittaudutte yhdessä hinta 148,80.) Kysy lisää: 045-8904127 tai anja.kailanko@gmail.com
 


DoTerran öljyt ovat hallinneet maailmaani viimeisen vuoden ajan. Olen oppinut niistä paljon ja aijon jakaa oppimaani myös Sinulle. Olen erityisesti hyötynyt näistä öljyistä flunssakautena. Olen pitänyt flunssat ja muut virussairaudet kurissa Oregano- ja Sitruunaöljyillä. Nyt viimekuukausina monet doTerran öljyistä tietämättömät ovat puhuneet Oreganosta, että se on luonnon antibiootti. Luonnostahan ennen vanhaan kaikki yrtit haettiin. Niillä maustettiin ruokia, mutta erityisesti niitä käytettiin erilaisten sairauksien hoitoon. Vaikka lääketiede ei tunnusta niinden vaikutuksia tänäpäivänä, niin lääketehtaatkin ovat taas palanneet käyttämään luonnosta peräisin olevia aineita osana apteekkilääkkeitä.

DoTerran tavoite on saada markkinoille sellaisia öljyjä, jotka ovat niin lähellä kasvien alkuperäistä öljykoostumusta kuin mahdollista. Ne kerätään alueilta, joilla ne kasvavat parhaiten ja keräävät parhaimmat ominaisuudet mitä luonto voi tarjota. Pienet viljelijät ja kasvattajat höyrytislaavat ne omalla alueellaan ja toimittavat ne DoTerralle, joka testaa jokaisen öljyerän useiden testien avulla ja ajot ova n. 20 minuuttia pitkiä, jotta jokainen aineosa nähdään erikseen ja voidaan nähdä, että se on yhtäläinen edellisen tuotteen kanssa. Samalla nähdään pieninkin rikkaruohon tai muun vierasesineen aiheuttama poikkeama. Näin doTerra on luonut maailman korkeimman laatuluokituksen eteerisille öljyille. CPTG eli Sertifioitu Puhdas Terapeuttinen Taso, joka takaa, että jokainen doTerran markkinoilla oleva öljy ehdottomasti täyttää nämä laatuvaatimukset ja useampia öljyjä voidaan käyttää myös sisäisesti.

Eteerisiä öljyjähän käytetään hieronassa ja useimmat käyttävät öljyjä myös hengittämällä niitä joko höyrystimien tai höyryhengityksen kautta, jopa suoraan pullosta haistelemalla öljyjen aromit vaikuttavat nopeasti aivojen reseptorien kautta ja lähettävät parantavaa tietoutta kehon soluille. DoTerran öljyjä olen itse käyttänyt näiden lisäksi sisäisesti. DigestZen on auttanut närästykseen ja jos olen syönyt liikaa, myös Lemon eli Sitruunöljy on auttanut ruuansulatusta. Piparminttu ja Breath öljyt avaavat tukkoista nenää ja myös muita hengitystiesysteemeitä. Breath on ihana astmaatikoille ja myös lievittää yskänärsytystä. Nivel- ja lihaskipuihin olen saanut ihanasti helpotusta DeepBlue öljystä ja voiteesta.
Mikä parasta nämä eivät aiheuta riippuvuutta eikä näillä ole sivuoireita.
Nyt tuli keskeytys, mutta pysykää sivuilla, kerron kohta lisää Lemonista ja DeepBluesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti