maanantai 15. heinäkuuta 2013

Ongelmia, Ongelmia, Ongelmia.....!
Onko elämäsi täynnä ongelmia tällä hetkellä?
Mistä luulet niiden johtuvan? Onko syy jonkun toisen? Oletko miettinyt mistä nämä ongelmasi tulevat?
Olen itse analysoinut omia ongelmiani jo pitkään ja tullut siihen tulokseen, että loputon analysointi ei vie mihinkään. Joskus täytyy lopettaa ja aloittaa työt.
Pelkkien ongelmien miettiminen ei edistä sinun elämääsi, joten jätä ongelmat taaksesi. Lähde miettimään mitä Sinä haluat saada, millaisen tulevaisuuden haluat itsellesi ja ryhdy töihin.
Jos jonkin asian tekeminen tuntuu pelottavalta, olet oikeilla jäljillä. Suuntaa sitä kohti kaikin voimin. Vaikka se ei olisikaan ihan sitä mitä haluat tehdä, niin lähde liikkeelle, niin ovet alkavat avautua sinulle. Kaikki minkä teet, johtaa lopulta siihen mitä Sinä haluat tehdä.
Joskus asiat järjestyvät kuin itsestään ja etenevät suoraan haluamaasi tavoitteeseen, mutta joskus täytyy vain lähteä liikkeelle ja mennä kiertotietä löytääkseen sen mitä haluaa.

Bob Proctor tutki asioita yli 50 vuotta selvittääkseen sen miten ihminen ajattelee ja miten hän toimii ja miksi hän ei tee niitä asioita joita hänen pitäisi vaan junnaa paikallaan vuodesta toiseen saamatta itselleen sitä, mitä hän haluaa. Tai elääkseen unelmiensa elämää. Vain 3 % ihmisistä saavuttaa unelmansa! Haluatko Sinä olla yksi heistä 3 %: sta?
Ei se tule ilmaiseksi, sinun täytyy tehdä jotain asian eteen. Ehkä aikaa ja rahaa ja ennen kaikkea tehdä VANKKA PÄÄTÖS, että sinä haluat sitä. Vain se vie Sinua eteenpäin.

Bob Proctor on kehittänyt ohjelman, joka on suunniteltu auttamaan jokaista henkilöä analysoimaan itseään, katsomaan miten he elävät, miten esiintyvät ja käyttäytyvät. Kun he alkavat ymmärtämään miten ajatusmallit toimivat ja miten ne rajoittavat ihmisten tekemisiä, he alkavat päästä ulos rajoittavista tekijöistä ja pääsevät käsiksi niihin ajatuksiin, jotka tuottavat tuloksia.

Thinking Into Results ohjelma käsittää 12 DVD:tä ja harjoituskirjan, jotka auttavat mitä tahansa yhtiötä nostamaan tavoitteitaan ja saavuttamaan päämääränsä, koska yhtiö koostuu ihmisistä ja heidän panoksensa on ratkaiseva yhtiön menestykselle.

Minä olen tämän ohjelman Sertifioitu kouluttaja ja voin ohjata ja opastaa sinua löytämään omat voimavarasi ja mahdollisuutesi ja auttaa sinua käyttämään niitä niin, että saavutat sen mitä Sinä haluat!
Jos olet kyllästynyt jatkuviin ongelmiisi, tai junnaamaan paikallasi vuodesta toiseen kamppaillen rahavaikeuksiesi kanssa niin otappa yhteyttä. Email: anja.kailanko@gmail.com
Tämä ohjelma on niille, jotka todella haluavat päästä eteenpäin ja saavuttaa tuloksia.
En halua tuhlata omaa enkä toisten aikaa enkä rahaa mihinkään epämääräiseen. Jos todella haluat eteenpäin ja olet valmis panostamaan itseesi ensimmäinen keskustelu on maksuton ja kesto 20 min.

 Science of Getting Rich eli Rikastumisen Tieto on ”Salaisuus” -elokuvan ja -kirjan alkuteos. Ronda Byrne sai kirjan tyttäreltään elämänsä vaikeimmalla hetkellä. Hänen isänsä oli kuollut yllättäin, hänen yrityksensä oli kaatumassa ja ihmisuhteissa oli ongelmia. Hän otti tyttärensä kädestä Wallace D. Wattlesin ”pienen vihreän kirjan” Science of Getting Rich.

Ronda Byrne kertoo: ”Jokin voima sai minut lukemaan sivun toisensa jälkeen ja muistan yhä kuinka kyyneleeni putoilivat kirjan sivuille niitä lukiessani. Näin vilahduksen Salaisuudesta. Oli kuin sisälläni olisi palanut tuli. Joka päivä siitä lähtien on sisälläni palanut halu kertoa tämä tieto maailmalle.”

Nyt tämä sama kirja on saatavana suomeksi sähköisenä.

Hinta 9,50 Euro


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti