tiistai 25. kesäkuuta 2013



Hei taas kaikille pitkästä aikaa.
Olen ollut niin kiinni DoTerran eteeristen öljyjen opiskelussa, että en ole ehtinyt paneutua blogiini. Haluan nyt avata uudenlaisen keskustelun terveydestä ja siitä miten voisin olla avuksi meidän kaikkien terveyden ylläpitämisessä.
doTERRA:n puhtaat, lisäaineettomat Eteeriset öljyt on nyt saatavana Suomessa!

 
Jokainen meistä on jollain tavalla tutustunut aromaattisiin öljyihin. Laventeli on tuttu jo vuosisatojen takaa ja n. 100 vuotta sitten meidän vanhemmat ja isovanhemmat jopa tekivät itse hoitavia kääreitä erilaisiin vaivoihin keräämällä kasveja ja käyttämällä niiden parantavia ominaisuuksia hyväkseen.

DoTerra nimi on latinaa ja tarkoittaa Maan lahjat!
DoTerran öljyt kerätään eripuolilta maailmaa. Kasveja kasvaa useammilla alueilla kuten meillä Suomessakin esimerkiksi Laventeli. Jokainen ymmärtää, ettei meillä kasvava Laventeli ole laadultaan samanlaista kuin esim. Ranskassa kasvava Laventeli. Ilmasto, kasvuympäristö, maaperä ja hyönteisten torjunta-aineet vaikuttavat jokaisen kasvin laatuun. Myös kasvien poimimis aika ja niiden uuttaminen vaikuttavat öljyn puhtauteen ja laatuun. Paras Laventeli saadaan Ranskasta.

DoTerra hankkii öljyt eripuolilta maailmaa kasvien parhailta kasvualueilta, joissa öljyt kerätään joko höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla. Paikalliset laboratoriot tekevät laatututkimukset ennen kuin ne lähetetään DoTerralle. Sen jälkeen kolmas osapuoli tekee öljyille omat laatutarkastukset kaasu kromatografian ja massaspektrometrin niin, että öljyn laatu voidaan todeta 100 % puhtaaksi ja luonnonmukaiseksi.
DoTerran öljyt kaikki ovat Sertifioituja Puhtaita Terapeuttisen Tason öljyjä = CPTG, joka on Ameriikan korkein laatuvaatimus.
Tämä luokitus takaa, että öljyt ovat 100% puhtaita, luonnollisia kasviöljyjä. Niihin ei ole lisätty mitään mikä nostaisi niiden laatutasoa eikä niistä ole otettu mitään pois, että saataisiin parempi taloudellinen hyöty.

Dr. Hill on sanonut, että DoTerra suojelee kasvin kemiallista koostumusta niin, että se on aivan sama kuin luonnossa kasvavalla kasvilla. Me emme parantele sen koostumusta vaan huolehdimme siitä, että alkuperäinen koostumus säilyy. Meillä on tietoa ja me olemme rehellisesti sitoutuneet säilyttämään alkuperäisen koostumuksen.
Tämän luonnonmukaisuuden vuoksi öljyt vaikuttavat ihmisessä solutasolla ja ovat luonnollisessa yhteydessä ja sopusoinnussa ihmisen elimistön kanssa. Siksi DoTerran öljyt ovat tehokaampia ja terveellisempiä kuin muut saatavilla olevat öljyt ja näitä öljyjä voidaan käyttää myös sisäisesti.
Nauttimalla veden, mehun, hunajan kanssa tai maustamalla ruokia tai jälkiruokia.
Käy tutustumassa You Tubessa DoTerran videoihin: DoTerra essential oils. Tekijä: Daniel Benitez
Certified Pure Terapeutic Grade Essential oils. Tässä videossa puhuu Dr. Hill.

Kirjoita mistä öljyistä tai sairauksista haluaisit tietää enemmän!
Astmaan.
DoTerran öljyt käyvät usein monenlaisiin vaivoihin. Astmaan suositellaan Breathe, Piparminttu, Frankincense ja Eukalyptus.
Jokainen ihminen on erilainen, joten välttämättä samat öljyt eivät vaikuta kaikkiin. Breathe vaikuttaa toiseen paremmin kuin toiseen. Siksi useampi vaihtoehto.
Miten näitä sitten käytetään:
A=käytä aromaattisesti: Höyrystä höyrystimellä tai laita ilmankostuttajaan tai hengitä vesihöyryä, jossa on mukana joku yllämainituista öljyistä. Voit hengitää myös suoraan pullosta.
T= topicaly eli Sivele haluamaasi öljyjä rintaan, kurkkuun tai selkään.
Breathe öljyä käytetään vain ulkoisesti, mutta DoTerran Piparminttu, Frankincense ja Eucalyptus öljyjä voidaan käyttää myös sisäisesti laittamalla 1-3 tippaa lasilliseen vettä tai jotain muuta väliainetta tai tiputtamalla pari tippaa suoraan suuhun.

Breathe:  Käytetään Astmaan ja allergioihin. Keuhkoputken tulehdus, Vilustumisoireet, flunssa, yskä ja yleensä hengitystieinfektioihin.
Suositellaan höyryhengittämistä tai höyrystys huoneilmaan. Antaa illalla myös hyvän yöunen Sivele kaulaan, rintaan tai jalkapohjiin. Avaa keuhkoja ja poskionteloita.

Minun hyvä ystäväni käyttää tätä ja sanoo, että on hyvä hengittää yöllä nukkuessa.
Seuraavalla kerralla lisää ja jos haluatte kuulla jostain erityisestä niin kertokaa. 


Tule tutustumaan doTerran öljyihin. Koti-esittely tällä viikolla eli viikolla 26 joka ilta klo 18 osoite: Kirjurinkuja 1 D 69, Espoo Perkkaa, ilmoittaudu: p. 045-8904127
Jatkossa esittely joka tiistai klo 18.
””Voit myös hankkia lisätuloja tai saada jonkin ajan kuluttua omat öljyt ilmaiseksi!””

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti