lauantai 1. maaliskuuta 2014

MINÄ, MAAILMA JA ELÄMÄN PELISÄÄNNÖT!

Olen tässä viimeisen viikon aikana todella kamppaillut ”suurten” ongelmieni kanssa. (Suuruus on suteellista.) Olen vaipunut välillä epätoivoon ja välillä taas uskonut ja luottanut siihen, että kaikki järjestyy. Ongelma on edelleen ratkaisematta, mutta olen saanut jälleen vähän perspektiiviä tähän.
Otin käteeni kirjan, joka on ollut minulla jo jonkin aikaa ja olen jopa lukenut sitä, mutta tällä kertaa siinä olevat asiat kolahtiva.
Haluan tuoda siitä mutaman asian Sinunkin tietoosi, että voit itse miettiä miten sinä suhtaudut kirjan ajatuksiin. Kirja on Robert Scheinfeld: Irti Rahapelistä. Mielestäni lukemisen arvoinen kirja.


Mikähän minustakin tulee?

”Kuka minä olen?”
Todellisuudessa olet rajattoman voimallinen ja mahtava olento. Sen kuin vain napsautat sormiasi, niin mikä tahansa haluamasi ilmenee välittömästi. Koska sinulla on voima luoda ihan mitä tahansa haluat, luonnollinen olotilasi on Loputon runsaus. Luonnollisessa tilassasi sinulta ei ”puutu” mitään. Yksikään toiveesi ei jää täyttymättä. Rajattomana olentona olet myös alati ilon ja rauhan tilassa.

”Miksi olet täällä?”
Koska tulet paikasta toisella tietoisuuden tasolla, jossa olet Rajaton olento, olet päättänyt pitää hetken lepotauon arkirutiineistasi pelataksesi peliä. Tätä peliä kutsutaan Ihmisyyden peliksi, jonka tärkeä osa Rahapeli on.

”Mikä elämäni tarkoitus on?”
Elämälläsi on sekä yleinen että erityinen tarkoitus. Yleinen tarkoitus on pelata Ihmisyyden peliä ja saada siitä se hyöty, jonka ihmiset saavat kaikkien pelien pelaamisesta: huvi, nautinto, hauskuus, haaste, itsensä ylittämisen tunne, tutkimisen ilo jne. Erityinen tarkoituksesi on pelata Ihmisyyden peliä ainutlaatuisella ja aivan tietyllä tavalla, jonka valitset ainutlaatuisena Rajattomana olentona.”

Aivan kuten missä tahansa muussakin pelissä, ”myös Ihmisyyden pelissä on oma pääkäskynsä. Sen tarkoituksena on tutkia, mitä tapahtuu, kun rajoitetaan rajatonta voimaa, kun rajoitetaan rajatonta kykyä ilmentää luovasti tai kun rajoitetaan rajatonta viisautta, runsautta, iloa ja rauhaa, joka on meidän jokaisen luonnollinen olotilamme.”

Ihmisyyden pelissä on kaksi vaihetta. Vaiheen 1 aikana, Laajempi minäsi käyttää kaikea voimaasi, luovuuttasi ja nokkeluuttasi salatakseen tietoisuudestasi sen, millainen todellisuudessa olet ja mikä luonnollinen olotilasi on, ja estää sinua kaikin keinoin oivaltamasta tätä. Kun olet unohtanut sen, millainen todellisuudessa olet, kun olet täydellisesti uppotunut Ihmisyyden peliin, Laajempi minäsi alkaa vähitellen sysiä sinua kohti vaihetta 2. Silloin Laajempi minäsi vie sinut aarteenmetsästysretkelle ja kannustaa sinua löytämään kaiken sen voiman, viisauden ja runsauden, jonka kätkit itseltäsi Ihmisyyden pelin vaiheessa 1. Silloin voit alkaa pelata peliä vapaana kaikista rajoituksista.”

Kaikki tämä elämämme rajallisuus on harhaa. ”Tapahtuipa elämässäsi mitä tahansa tai näyttivätpä olosuhteet millaisilta tahansa, todellinen minäsi ei koskaan muutu. Olet aina Rajaton olento, jonka luonnollinen olotila on rajaton voima, runsaus, viisaus, ilo ja rauha.”

Minkälaiset ajatukset estävät Sinua näkemästä sinistä taivasta!

Mitä ajattelet tästä? Millaisena sinä koet oman elämäsi? Oletko Sinä tietoinen siitä, että olet tullut jostain jossa sinulla oli rajaton viisaus, voima ja valta luoda mitä vain ja että sinä olet sama olento myös täällä maanpäällä. Uskotko, että voit murtautua tämän rajallisuuden läpi vapauteen ja nähdä millainen sinä todella olet. Että voit sormia näpsäyttämällä saada kaiken mitä haluat!

Voit ostaa tämän kirjan ja tutustua näihin ajatuksiin omakohtaisesti tai jos haluat seurata blogiani, niin lainaan sillöin tällöin katkelmia tästä ajatuksia herättävästä kirjasta.

Jos sinulla on vaikeuksia hyväksyä ajatusta, että olet Rajaton olento ja kaikkivoipa, suosittelen kurssejani



           ”Uskalla Onnistua”  -nettikurssi   
                 jos sinulla on pieni ryhmä voimme järjestää ryhmäkoulutuksen



 
      ”Löydä Menestyksen Avain”      kerran kuukaudessa
           5 eri modulia  lauantaisin 5 t seminaarina





 "Tuloksellinen Ajattelu"    12 DVD:n koulutuspaketti
     Yrityksille nostamaan tulokset aivan uusiin sfääreihin
      yksityisille parantamaan henkilökohtaisia tuloksia


Kysy lisää:  045-8904127

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti