perjantai 20. heinäkuuta 2018

MIKÄ ON PASSION TEST JA MITEN SE LIITTYY YRITYSTOIMINTAAN?

PASSION TEST on S-Y-S-T-E-M, kirjaimet tulevat sanoista (Save Yourself Time, Energy and Money).
Sen ovat kehittäneet Janet Bray Attwood ja Chris Attwood, jotka ovat kirjoittaneet New York Times Bestseller kirjan, PASSION TEST: Löydä elämäsi tarkoitus yksinkertaisen menetelmän avulla.

Tämä prosessi antaa sinulle työkalut löytää ja saada elämäsi linjaan Sinulle tärkeiden asioiden kanssa. Se auttaa sinua pääsemään omalle henkilökohtaiselle polullesi täyttääksesi oman perimmäisen tarkoituksesi tai kohtalosi.

Sinä opit tunnistamaan ja toteuttamaan asioita, joita rakastat ja haluat eniten elämääsi. Nuo asiat, jotka johtavat sinut elämään ihanteellista elämää kaikilla elämäsi osa-alueilla. Asiat, jotka tuovat sinulle rakkautta, iloa, innostusta ja sytyttävät sinut liekkeihin! Ne asiat, jotka saavat sinut pomppaamaan aamulla sängystä täynnä intoa ja odotusta, että pääset tekemään haluamiasi asioita.

Kaikki, joita Janet ja Chris haastattelivat olivat sitä mieltä, että heidän menestyksensä tuli siitä, että he oppivat yksilöimään ja seuraamaan sisäistä innostustaan. Intohimoisen elämän eläminen ei ole uutta, mutta Janet ja Chris ovat kehittäneet siihen SYSTEEMIN, jonka jokainen voi helposti oppia.
Tätä SYSTEEMIÄ on uskomattoman helppo seurata ja se tarjoaa perusteellisimman muutoksen, mitä olet koskaan elämässäsi kokenut.

MIKÄ ON PASSION TEST WORKSHOP

Se on ohjelma, jonka avulla voit selvittää omat intohimosi eli minkälaista elämää Sinä haluat elää tai millaista haluat elämäsi olevan. Minkälaisia asioita haluat elämääsi. Mitkä ovat Sinun lahjasi. Mikä on sinun sydämesi halu, sillä se, mikä on elämäsi tarkoitus, nousee sydämestä.

PASSION TESTIN avulla selvitämme ne asiat, joita haluat elämääsi ja joita rakastat tehdä.
Useimmat meistä ovat tehneet elämänsä aikana monenlaisia toivelistoja siitä, millaisia asioita haluaa elämäänsä tai mitä haluaa elämässään tehdä. Toiset ovat miettineet niitä vain ajatuksissaan ja toiset kirjoittaneet paperille muistiin.

Useimmiten, kun teemme listoja siitä, mitä haluamme elämäämme tai millaisia haluamme olla. Luulemme tietävämme, mitkä asiat ovat meille kaikkein tärkeimpiä. Usein me tiedämme sen, mutta joskus joudumme yllättymään niistä valinnoista, joita lopulta teemme. Sillä, kun käymme näitä listoja läpi, meidän on todella tehtävä valintoja, jotta saamme selville syvimmät tunteemme erilaisista asioista.
PASSION TESTISSÄ me vertaamme listassa olevia asioita toisiinsa ja etsimme sen, mikä tällä hetkellä on Sinulle tärkein asia tai mitä ilman et voisi elää.

PASSION TESTIN avulla löydät tapoja voittaa esteitä ja haasteita, jotka estävät sinua elämästä ihanne elämääsi.
Yleensä me pidämme vastoinkäymisiä negatiivisina asioina ja reagoimme sen mukaisesti. 
PASSION TEST ohjelman avulla opit näkemään asiat aivan eri valossa ja käyttämään esteitä ja vastoinkäymisiä hyödyllisenä ja positiivisena osana elämääsi. Kun kohtaat vaikeuksia tai ongelmia, Sinun täytyy ottaa aikalisä ja pysähtyä katsomaa, mitä olet tekemässä sen sijaan, että vain hakkaisit päätäsi seinään.

PASSION TEST antaa kaavan, jonka avulla luot elämääsi menestystä ja yltäkylläisyyttä. Intention (Tietoinen valinta) – Attention (Valinnan huomioiminen) - No Tention (Rauha).
PASSION TEST opettaa Sinulle, miten käytät tätä kaavaa oikealla tavalla hyväksesi.

PASSION TEST kertoo salaisuuden, joka takaa intohimoisen, tarkoituksenmukaisen ja menestyksekkään elämän.
Tämäkin salaisuus on meille kaikille tuttu ja tullut eteemme monta kertaa elämämme aikana, mutta emme ole kiinnittäneet siihen huomiota. Sinun täytyy oppia tekemään valintasi omia tavoitteitasi silmällä pitäen.

Minä itse olen käynyt monet niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin kurssit ja seminaarit ja lukenut lukemattomia kirjoja. Kaikki käymäni kurssit ja tieto on antanut minulle laajan näkemyksen näistä asioista ja nyt tiedän, että PASSION TEST on todellakin se työkalu, joka auttaa meidät sinne, minne haluamme päästä tai mitä haluamme saavuttaa elämässämme.

PASSION TEST on juuri se työkalu, jota olen alitajuisesti kaivannut kaikkien hyvien koulutusten perusaskeleeksi. Se on se pieni, mutta tärkeä askel, jota hyvin menestyneet kouluttajat eivät enää muista tai se on heille itselleen niin päivän selvä asia, etteivät he huomaa kertoa sitä.

MITEN PASSION TEST LIITTYY LIIKETOIMINTAAN?

PASSION TEST for BUSINESS keskittyy asioihin, jotka merkitsevät eniten työssä siis työtavoitteisiin. Ja sitten päättäväisesti porautuu syvemmälle selvittämään, miksi nuo asiat ovat niin tärkeitä myös henkilölle itselleen. Tuloksena on se ydin, josta tärkeimmät tavoitteet nousevat.

Tätä prosessia ovat käyttäneet kymmenet tuhannet ihmiset, jotka ovat saavuttaneet suuren selkeyden elämässään ja poistaneet sisäisen rajoittuneisuutensa. He tekivät päätöksiä, jotka linjasivat heidän elämänsä niihin asioihin, jotka merkitsevät heille eniten.
Tuloksena on täysin sitoutunut, intohimoinen elämä, jossa haasteet kohdataan mahdollisuuksina ja motivaatio nousee spontaanisti sisältä päin.

Intohimo on menestyksen perusta kaikilla elämän alueilla. Bisneksessä ja työssä on kyse siitä, että tietää mitä rakastaa ja mikä saa Sinut innostumaan. Siinä on ero, mitä rakastat ja mitä et.

Tämän systeemin avulla sinä saat selville sen, miten Sinun yrityksesi on sitoutunut tuottamaan omaa ainutlaatuisuuttaan ja se auttaa sinua ymmärtämään yhteyden sen välillä, mitä rakastat ja mistä välität ja niistä sinulle tärkeistä asioista, jotka ohjaavat yritystäsi kokonaisuutena.

Tämä ohjelma selkeyttää tai palauttaa mieleesi sen, miksi olet perustanut oman yrityksesi. Mitä olet halunnut antaa itsestäsi muille. Tai jos olet vasta perustamassa yritystä, se antaa sinulle osviittaa siitä, mitkä ovat sinun vahvuutesi, taipumuksesi ja selkiyttää sitä, mikä on sinulle kaikkein tärkeintä. Mikä on sinun ainutlaatuinen panoksesi, jota kukaan muu ei voi antaa maailmalle. Ja ymmärrät, miksi juuri nuo asiat ovat niin tärkeitä sinulle.

Sinä opit myös sen, miksi on tärkeää tehdä päätökset suosien omia tavoitteitasi, sen sijaan, että annat vanhojen ajatusmallien estää sinua saamasta sitä, mitä Sinä haluat.
Ennen kuin voit lähteä kohti tavoitteitasi, sinun on hyvä selvittää se, missä sinä olet tällä hetkellä. Miten jaat huomiosi elämäsi eri alueilla niin, että saavutat haluamasi elämän ja yrityksesi menestyy.

PASSION TEST for BUSINESS auttaa sinua luomaan havaittavia ja mitattavia tuloksia. Sinulla on selvä kuva siitä, mitä eteenpäin meneminen vaatii ja alat nähdä selkeästi havaittavia tuloksia.

Elämä kulkee aaltoliikkeenä. On nousukausia ja laskukausia. Nousukauden aikana kaikki menee hyvin ja laskukauden aikana huonosti. PASSION TEST for BUSINESS auttaa Sinua hyödyntämään näitä aaltoliikkeitä. Opit kuuntelemaan ja toimimaan näiden liikkeiden mukaan. Allon pohjan ei tarvitse olla negatiivinen ja huono asia. Sinä opit tietämään, mikä ohjaa sinua kohti sinun tavoitteitasi, missä tahansa tilanteessa.

Opit myös tekemään tehokkaan toimintasuunnitelman, jota yrityksesi tarvitsee.
Sen jälkeen, kun olet tehnyt PASSION TESTIN Bisnestäsi varten tapahtuu perustavaalaatua oleva muutos, joka tukee yrityksesi täydellistä kasvua ja hyvinvointia.
Sinä tulet näkemään selvän suunnan kohti lisääntyvää täyttymystä ja yritystoimintasi on tuloksellisempaa.

Sinä olet luomassa yritystä, jolla on ainutlaatuinen tarkoitus ja minä olen sitoutunut tukemaan sinua, että voit saavuttaa intohimosi ja tarkoituksesi.

Todistuksia henkilöiltä, jotka ovat käyneet PASSION TEST for BUSINESS koulutuksen:  
 
"..Jos sinusta tuntuu, että olet juuttunut! Minä olen tehnyt samoja asioita vuosia enkä enää tuntenut intohimoa työhöni. Silti en ollut varma, mihin suuntaan veisin yritystäni. ...Tämä prosessi antoi minulle niin paljon selkeyttä. Se muistutti minua omista ainutlaatuisista taidoistani ja kyvyistäni ja siitä, mitä tykkään tehdä ja miksi. ... Prosessi antoi minulle uudelleen suunnan ja tarkoituksen." - E-M -
"...Selkeys ja työkalut, jotka sain tämän ohjelman avulla ovat paljon arvokkaampia kuin monet niistä ohjelmista, joista olen maksanut tuplasti enemmän. ... M.G.
”Ennen PASSION TEST for BUSINESSIÄ ajattelin tietäväni kaiken… kaiken itsestäni, asiakkaistani, urastani ja palveluistani. Nyt käynnistyi jokin, joka auttaa minua suorittamaan kaikki tekemiseni aivan erityisellä tavalla. Kiinnitän enemmän huomiota itseeni ja omiin tarpeisiini ja sen kautta myös asiakkaisiini.” A.M.

"PASSION TEST for BUSINESS avaa silmäsi näkemään monia uusia mahdollisuuksia viedä yritystäsi eteenpäin.” R.K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti