tiistai 20. helmikuuta 2018

7 positiivista tunnetta

No niin nyt olemme päässeet positiivisiin tunteisiin.
7 positiivista tunnetta ovat: Toive, Usko, Rakkaus, Seksi, Innostus, Romantiikka ja Toivo.

Nämä ovat positiivisia tunteita. On varmaan paljon muitakin, mutta nyt käsittelen tässä blogissa näitä tunteita.

Näiden tunteiden kanssa meidän tulisi elää joka päivä ja pitää netatiiviset tunteet pois mielestämme. Voit miettiä omaa suhtautumistasi näihin tunteisiin.
 
Toive
Meidän tulisi oppia ymmärtämään näitä tunteita ja tuoda ne elämäämme. Sinä voit vaikka sanoa itsellesi: ”Minä aion oppia hallitsemaan näitä 7:ää positiivista tunnetta. 


Ensimmäinen on siis Toive.  
Wallace D. Wattles sanoo kirjassa Rikastumisen Tieto: ”Toive on sinun sisälläsi oleva julki lausumaton mahdollisuus, joka etsii ulkoista ilmentymää sinun toimintasi kautta.” 

Kun sinä saat mieleesi kauniin idean ja sisäistät sen, sinä käännät sen tidostamattomaan mieleesi eli alitajuntaan ja sinä teet sen niin, että sinä olet tunnepitoisesti osallisena ideassa. Kun sinä tulet tunnepitoisesti osalliseksi siitä hyvästä asiasta, jota sinä haluat, sinä rakennat toivetta.

Ymmärrätkö, se alkaa haluna ja muuttuu toiveeksi. Halu on tietoisella tasolla, toive on alitajunnassa. Se on kuitenkin sama asiaä. Alitajunta kontrolloi kehon värähtelyjä. 

Toive on siis sana, joka itse asiassa tulee latinankielisestä sanasta; de-sire, eli elämän antaminen lapselle. Kunnioita mies- ja naistekijöitä persoonallisuudessasi, niin lastesi päivät voivat olla pitempiä.

Näetkö, Maailmankaikkeuden Sukupuolen Laki määrää, että sinulla on molemmat tekijät sekä mies- että naispuolinen tekijä ennen, kuin sinulla voi olla yhtään mitään.  

Bob Proctor sanoo, että sinun persoonallisuudessasi tietoinen mieli on miespuolinen ja alitajunta on naispuolinen tekijä. Miespuolinen tekijä hedelmöittää naispuolisen tekijän ajatussiemenellä ja me synnytämme idean. Sinun pitäisi olla koko ajan raskaana suuresta ideasta.


Hanki Toive! Toive on se ´menovesi´, joka saa sinut todella kulkemaan. 
Positiivinen tunne on se, joka antaa sinulle kaiken. Edellyttäen, että osallistut tunteella siihen hyvään, mitä haluat. Toive on kaunis, positiivinen tunne. 

Mietippä tätä! Ajattele tätä asiaa seuraavat 4-5 minuuttia ja sitten kohtaa päiväsi Toiveikkaana.

Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti