maanantai 15. tammikuuta 2018

6 minuuttia menestykseen 

Askel 4

Olemme askeleessa numero 4. Mikä olikaan askel numero 1? Päättää tarkka rahasumma minkä haluamme. Askel numero 2 – määritellä mitä meillä on tarkoitus antaa vastineeksi siitä. 
Askel numero 3 – määrätä tarkka päivämäärä.

Ja tässä on numero 4 – Luo tarkka suunnitelma miten toteutat haluamasi asian ja aloita heti – tämä on tärkeää – aloita heti. Olet sitten valmis tai et, mutta pane suunnitelma käyntiin. Sinulla täytyy olla suunnitelma ja etene sen mukaan heti. Sinun täytyy luoda tarkka suunnitelma ja sinun täytyy alkaa toteuttaa sitä. Tuntuuko siltä, että minä jankutan samaa asiaa koko ajan?

Tiedätkö, että Kveekkareilla on hyvä sanonta: ”Rukoile ja liikuta jalkojasi.” Monet ihmiset ovat aina valmistautumassa lähteäkseen liikkeelle. He hankkivat kirjan ja valmistautuvat lukemaan sen. Heillä on jotain tehtävänä ja aikovat aloittaa. Mutta he eivät koskaan tee sitä. Huomaatko eron niiden ihmisten välillä jotka tekevät sen tai eivät tee. He lähtevät tekemään sitä.

Minäpä sanon tämän neljännen askeleen uudelleen.  "Luo tarkka suunnitelma miten toteutat haluamasi asian ja aloita heti." Pane suunnitelma täytäntöön olitpa valmis tai et. 
Ehkä suunnitelmasi vaatii, että sinulla on tietty määrä rahaa, eikä sinulla välttämättä ole sitä summaa, etkä siis voi tehdä sitä. Mutta sinä teet sen minkä voit. Sinun täytyy lähteä toteuttamaan suunnitelmaasi. Sinun täytyy panna energiasi liikkeelle jos haluat, että Universumi antaa vastaavasti takaisin. Siispä tee suunnitelma ja lähde liikkeelle heti.



Valmiina!  Paikoillaan!  Hep!

No niin, kysy itseltäsi seuraavan neljän – viiden minuutin aikana: ”Mitä voin tehdä tänään sellaista, joka vie minua kohti sitä tavoitetta jota haluan?” Sinä tiedät, mitä sinä haluat. Sinä tiedät, kuinka aiot saada sen. Mitä aiot antaa vastineeksi. Kauanko kestää saada se. Hanki suunnitelma ja lähde toteuttamaan sitä. Nouse ylös ja lähde liikkeelle, nyt heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti