maanantai 3. joulukuuta 2012

MUUTA AJATUKSESI, MUUTAT ELÄMÄSI!
NYT ON AIKA TEHDÄ MUUTOKSIA!

Anteeksi, että olen myöhässä tämän tekstini kanssa. Mutta tässä tämä tulee!
Tämä vuosi on muutosten vuosi. Maya-kalenteri on päättymässä ja uusi aikajakso alkaa 21.12.2012 tai ainakin siinä on tietynlainen taite sillä uusi aikajakso on alkamassa. Ei toki maailmanloppu kuten n. 30 vuotta sitten ajateltiin, vaan uusien energioiden alkaminen koko ihmiskunnassa ja varmaan koko galaksissa. Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus, kun saamme elää tänä aikana ja kokea tämän uuden alun.
Voisit katsella elämääsi taaksepäin ja miettiä onko elämäsi nyt sellaista miksi sen olet aina toivonut tai halunnut. Elätkö Sinä omaa unelmaasi juuri nyt? Oletko saanut sen mitä olet halunnut vai oletko antanut toisten päättää siitä mitä Sinä teet tai mikä pitää olla tärkeintä sinun elämässäsi?
Olemme aloittamassa uutta vuotta ja jälleen teemme päätöksiä ja lupauksia itsellemme siitä mitä uusi vuosi tuo tullessaan ja mitä me aiomme itse saada aikaan elämässämme. Oletko pitänyt tekemäsi lupaukset itsellesi koko kuluneen vuoden? Jos et niin miksi?
Sanoisin, että vaikka kuinka teemme hyvä päätöksiä, niin meidän vanhat ajatusmallimme ja käytöstapamme hyökkäävät meitä vastaan ja vetävät meidät takaisin sinne mistä lähdimme.

Voisimme verrata tätä uuteen hienoon autoon, joka on todella nopea 300 km/h, mutta siihen onkin asennettu nopeudensäädin, joka on säädetty kulkemaan 80 km/h. Sinä voit vaikka seisoa kaasupolkimen päällä koko painollasi, mutta auto ei siitä huolimatta kulje enempää kuin 80 km/h.
Vanhat ajatumallit ovat samanlaisia säätäjiä meidän ”konepeltimme” alla. Vaikka meillä olisi minkälaiset kyvyt ja tiedot tahansa, vaikka kuinka haluaisimme emme pysty käyttämään niitä hyödyksemme yhtään sen tehokkaammin.

Ja varsinkin jos olemme tekemässä suuri muutoksia elämässämme, jossain vaiheessa meihin iskee epäilys omista kyvyistämme ja pelko alkaa kahlita meitä ja me juoksemme suoraan Kauhun Seinämään, joka sinkoaa meidät takaisin lähtökohtaamme ja uskottelemme itsellemme, että ei se olisi onnistunut kuitenkaan, joten on parempi olla siinä tutussa ja turvallisessa mihin olemme tottuneet. Siinä ainakin tiedämme mitä saamme ja näin saamme edelleen niitä samoja tuloksia joita olemme saaneet vuodesta toiseen.

Jos Sinä haluat muutosta elämääsi oli se sitten taloudellinen muutos tai ihmissuhteisiin ja perheeseen liittyvä muutos niin nyt sinulla todellakin on mahdollisuus muutokseen. Sinulla on itsessäsi voimat ja kyvyt tehdä se. Minulla on tieto ja taito siitä kuinka sinä saat kykysi ja voimasi käyttöösi niin, että uudet hienot tulokset ovat mahdollisia.
Minä tarjoan erilaisia luentoja Ajattelun muuttamisesta toimivaksi, Minulla on tarjolla Kuukauden kestävä kurssi, jossa pureudutaan Sinun toiveisiisi ja lähdetään viemään niitä eteenpäin. Tarjolla on myös todella tehokas Thinking Into Resulta kurssi, joka kestää 12 viikosta ½ vuoteen. Tämä kurssi auttaa myös niin pieniä kuin suuriakin Yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa.
Kaikki nämä muuttavat elämääsi heti alkumetreiltä lähtien, mutta Sinä päätät mitä sinä haluat elämääsi tulevana vuotena.
Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti