sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Vaurastumisen tyhjiön laki

Tämä on sitten viimeinen luku kirjasta ”Olet syntynyt rikkaana”.
Tyhjiön laki. Voit kokeilla tätä konkreettisesti ottamalla vettä johonkin kulhoon ja laita sinne jokin esine. Kun otat esineen pois kulhosta, niin minkälainen reikä sen kohdalle jää? Entä sitten ilma jota hengität. Vedä keuhkot täyteen ilmaa ja pidätä hengitystäsi. Minkälainen reikä jää siihen kohtaan, josta vedit ilmaa sisääsi?
Niinpä! Todella yksinkertainen esimerkki Tyhjiön Lain voimasta. Se minkä annat pois vetää puoleensa jotain muuta saman värähtelytaajuuden omaavaa, koska luonnossa ei voi olla tyhjiöitä.

Bob Proctor kirjoittaa: ”Meillä on elämässämme vain sellaisia asioita, joita rakastamme tai joiden kanssa olemme harmoniassa. Jos ihminen viettää jatkuvasti aikaansa lähellä jotakin – olipa se sitten toinen ihminen tai esine – se voi johtua ainoastaan siitä, että tämän henkilön energia värähtelee sopusoinnussa tuon henkilön tai esineen kanssa. ”Rakkaus” on vain toinen ilmaus resonanssille tai energian sopusointuiselle värähtelylle. Tämä ilmiö on maailmankaikkeuden laki.”

Todellinen salaisuus vaurastumisen tyhjiön lain takana on se, että antamalla vanhat tavarat pois antaa automaattisesti tilaa uusille asioille. Et siis voi saada jotakin ennen kuin olet ensin valmis anamaan jotakin pois. Antaminen siis tarkoittaa kokonaan irti päästämistä, täysin hylkäämistä, jollekin toiselle luovuttamista jne.

Jos sinulla on kaappi täynnä vaatteita, joita et ole pitkään aikaan käyttänyt, niin ota ne sieltä pois ja lahjoita ne eteenpäin. Vaurastumisen tyhjiön laki toimii juuri näin. Kun ensin luovut jostain, luot tyhjiön siihen paikkaan ja luonto kammoaa tyhjiöitä, joten se täyttää tyhjiöt automaattisesti. Muista, sinun on annettava ne pois, sillä jos myyt ne jollekin niin olet jo saanut korvauksen niistä, etkä saa uusia tilalle.

Miksi muuten pidämme kiinni vanhasta? Siksi, että meiltä puuttuu usko siihen, että meillä on kyky saada uusia ajatuksia ja varsinkin uusia tavaroita. Tämä saa aikaan epävarmuuden ja meistä tulee päättämättömiä. Emme osaa ratkaista miten toimia ja jäämme riippumaan kiinni vanhassa, koska se meillä ainakin sitten on. Meidän ympärillämme on ehtymätön, rajoittamaton varasto kaikkea mitä haluamme. Tämä on ensimmäinen vanha ajatus josta sinun täytyy päästää irti.
Aina kun haluamme elämäämme jotain uutta, meidän täytyy poistaa sieltä vanhaa. Jos haluat muutosta sinun on päästettävä irti vanhoista ajatusmalleista.

Eikö ole uskomatonta, miten suuren muutoksen pieni määrä tietoa voi saada aikaan elämässäsi. Tarvitsee oppia vain vähän, jotta voi saada paljon. Pieni määrä tietoisuuta saa todelakin aikaan suurenmoisen muutoksen tuloksissa. Kysy siksi itseltäsi, mitä sellaista omissa nurkissasi lojuu, josta et oikeastaan pidä? Miksi et vain pakkaisi sitä ja antaisi sitä pois, tehdäksesi tilaa sille hyvälle, jota todela haluat.
Tämä laki vaikuttaa kaikilla elämäsi alueilla.

Jos haluat muutosta ihmissuhteisiin, perhe-elämään, työilmapiiriin, mieti mitä voisit antaa pois saadaksesi aikaan sen muutoksen minkä haluat. Ok, pannaan vanha perhe kierrätykseen ja saadaan tilalle uusi! Ei ehkä näin radikaalia, mutta mieti minkälaisia käyttäytymistapoja sinulla on?
Oletko niin ressaantunut elämäntilanteestasi, että haukut perheesi jäseniä, motkotat pienimmästäkin asiasta. Valitatko koko ajan jollekin miten tyhmät työkaverit sinulla on ja miten epäoikeuden-mukainen johtajasi on. Puhutko koko ajan omista sairauksistasi tai köyhyydestäsi.
Onko kaikki tämä puhe muuttanut elämääsi paremmaksi? Jos ei niin kokeile toista tapaa.

Ala kiittää perheesi jäseniä niistä pienistä hyvistä asioista, joita he päivittäin tai viikottain tekevät. Lopeta jatkuva valittaminen köyhyydestä ja sairauksista. Vanha sanonta on todella paikallaan tässä. ”Jos et keksi mitään hyvää sanottavaa jostakin tai jostain ihmisestä, älä sano mitään.”
Kun olet työpaikalla ja tapaat ihmisiä, etsi sellaista sanottavaa, joka kohottaa teitä kaikkia.
Yritä jättää jokaiselle tapaamallesi ihmiselle tunne, että hän on saanut sinulta jotain mukavaa tai kohottavaa. Jos jollakin on jokin kiva vaate, kerro hänelle siitä. Kerro hänelle mikä sinustä on hienoa tai hyvää hänen lenigissään tai ulkomuodossaan. Jos ei ole muuta, niin anna vaikka vain hymy jollekin ohikulkijalle.
Maailmankaikkeudessa on vain yksi asia, jonka voit muuttaa ja se olet Sinä itse. Et voi muuttaa ketään ihmistä sellaiseksi kuin sinä haluat, joten aloita itsestäsi ja muuta itsesi, niin koko oma elämäsi muuttuu ja sen myötä myös koko ympäristösi.

Toivon, että olen voinut antaa jotain uutta ajateltavaa kaikille lukijoilleni. Ei tämä tähän pääty. Voit lukea tarkemmin näistä asioista kirjasta: Olet syntynyt rikkaana ja kun lähdet askel askeleelta toteuttamaan näitä ajatuksia, elämäsi todella muuttuu aivan uudeksi ja sinä löydät sen onnen jota haet.

Aloitan torstaina 11.10. 2012 klo 21.15 vapaan kolmen luennon sarjan netissä, jota voit kuunnella Skypen kautta. Luennot ovat n. 30 min ja sen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä.
Jos olet kiinnostunut tästä, niin ota yhteyttä sähköpostitse anja.kailanko(at)gmail.com, niin laitan sinulle osallistumiskoodit, joilla pääset kirjautumaan mukaan.

Oikein hyvää viikkoa kaikille ja tapaamme taas viikonpäästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti